Jaké šaty pro družičky 10 a 12 let?

Profilova fotka
Jaké by jste vybrali šaty pro družičky, když jedné je 10, druhé 12 (je stejně vysoká jako já :-D ) ? Bílé mi přijdou pro takto velké družičky divné.
Odpovědět
možná bledě modré..já řeším to samé..akorát té mojí cvrndě budou dva roky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tedezka my máme právě svatbu do bílo-červené....právě u malé bych to vůbec neřešila, malé družičky vypadají hezky i v bílých šatičkách...ale když je jedna stejně vysoká jako já, tak by to vypadalo asi divně :-( já když byla malá, tak jsem mívala jako družička buď světle růžové, nebo bílé. Ale to mi bylo mezi 4 a 7 lety :-D
Odpovědět
@janneys Pokud máš svatbu bílo-červenou, volila bych buď červené a nebo bílo-červené s převládáním červené. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx jj, to ano...ale střih? Nemáte někdo typ, kde takové dívčí šaty mají? Dámské by jim neseděly na hrudníku a dětské jsem žádné vhodné neobjevila :-( kdyžtak prosím odkaz :-)
Odpovědět
@janneys jsou normálně i šaty pro velké družičky na ramínka. Od sestřenky dcera takové měla. Chodí do 7 třídy. Ale nevím jak bych ti je popsala. Ale vypadaly jako svatební šaty, akorát na menší slečně. :-)
Odpovědět
@janneys něco takového pro větší družičky. Takový střih.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx já právě nechci, aby vypadaly jako svatební :-) ale takové jako na fotce kdyby byly udělané v kratší verzi nad kolena, tak by byly fajn :-) To by bylo super :-) nejhorší je, je sehnat :-(
Odpovědět
@janneys tak tím pádem nějaké pěkné letní šatičky, které splňují dress code. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx tak nakonec se o to nemusím starat, řekla jsem tetě (jejich mamce), že družičky budou v červených šatičkách, a ona si je obleče sama :-) beztak není reálné, aby měly všechny družičky stejné šaty, protože mám 2 malé a 2 dospělé :-)
Odpovědět
@janneys Já tím, že jsem chtěla určité šaty pro své družičky, tak jsem se domluvila, že jedny šaty zaplatím já s přítelem a druhé bratranec s manželkou a bez problémů. :-) a obě mají stejné. :-) Vesměs když kupuješ nějaký model, tak je nabídka 1 rok - např. 14 let. Záleží odkud to jde. Ale je super, že se ti ulehčila práce. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.dressit.cz/spolecenske-sat... ale ta cena je trošku mimo ..až zasednu k počítači zkusím něco pohledat..ale volila bych čarvené ...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=5... tyhle jsou na pujčení..ale z mých zkušeností se určitě najdou na koupení za podobné peníze:-)
Odpovědět
Článek se načítá
já mám roční dcerku a na ní bude oříšek sehnat šatičky pro družičky :-(
Odpovědět
@muter na úplně malinké družičky jsou nádherné šatičky.
Odpovědět
Profilova fotka
@muter na ty se shání nejlíp:-),málo látky ,menší cena:-) a vypadaj užasně:-) :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?