Http://www.lightinthebox.com/cz/

Profilova fotka
Holky, nemáte zkušenost s nákupem na http://www.lightinthebox.com/cz/ ? =-)
Odpovědět
S "lightinthebox" zkušenosti nemám, taky jsem se tam koukala, ale objednala jsem si šaty z www.aliexpress.com - tedy z Číny. Možná jsem měla jenom štěstí, ale jsou úžasné, vyšly mě cca na 3000 (chytla jsem je ve slevě), nechala si je ušít na míru a za měsíc jsem je měla doma. Pečlivě jsem vybírala podle recenzí a hodnocení u jednotlivých výrobců a opravdu nemají chybu. Musím je jen nechat o 5 cm zkrátit, což není problém. Asi bych si přímo tady půjčila samozřejmě kvalitnější, ale cena by byla minimálně dvoj- nebo trojnásobná.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zkušenosti mám. Objednávali jsme svatební oznámení, svatební knihu, svatební doplňky (korunka,šperky), krabičky na výslužky a spousta dalších svatebních doplňků. Byli jsme maximálně spokojení, jen se 100% vyplatí toho koupit víc, v ČR nám přihodili clo. Na všem se dá s nimi domluvit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky tam nakupuji, ale spíš opačně, než verunka98, kupuji po částech, tak abych neplatila CLO nebo DPH. Jeden balíček do 25 dolarů, naštěstí ale většinou automaticky deklarují cenu nižší než je hodnota balíku nebo to posílají jako dar.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Taky už přemýšlím o nákupu :-) Koukala jsem na různé diskuze a také jsem koukala na diskuze na www.wish.com .... Prý stačí jen číst zkušenosti zákazníků u daného produktu a koukat na hodnocení a mělo by být vše naprosto OK :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?