Fakt moc :-o

Proč mám někdy pocit, že lidi okolo mě jsou tatari?! Vyberu barvu svatby, spolu se 2 dospělýma druzickama, když se ptám na šaty,tak je to jedno mám něco vybrat.. Vyberu několikery šaty, a tyhle neee, a já nevím tamty neee a eee, tvl tak ať si je vyberou sami, krivdila bych mé sestře ta to pojala skvěle. Přidají se dvě malé družičky,jestli můžou prý, říkám jasně, jen barva šatů fuchsie a pošlu mustr. Jedna mi začne posílat fialovou a různou jinou a ta nejmensi si vybere serikovou že fuchsiovou nechce aaaaaaaa sakraaaa
Odpovědět
1
2
Jsem rada, ze u nas barva svatby v podstate nebyla, jedinym tematem byly levandule, neladila jsem nikomu obleceni a nechala kazdeho, aby se oblekl dle sebe. A meli jsme krasnou svatbu bez takovych starosti.
Odpovědět
Taky si myslím, že si zbytečně přiděláváš starosti. :-) Navíc ladění barvy jen do jedné je už dávno pasé a mně by ani nenapadlo někoho cpát do barvy, kterou nechce. Co takhle zvolit sice jednu barvu svatby, ale družičky a ty nejbližší sladit ve stylu tón v tónu tak, aby každému slušel zrovna ten jeho tón? Takhle bys mohla mít dekoraci ve fuchsiové, jednu družičku v šeříkové, druhou v té fialové atd. a tyhle všechny barvy pak můžeš mít i ve svatební kytici a kytici družiček, maminek, korsáží apod.
Odpovědět
@targi za mě by měla nevěsta šaty buď vybrat a koupit (dle proporcí dam), nebo nechat ušít, pokud to chce fakt jednotně...a nebo by měla mít družičky, které ji poslechnou.....výběr družiček jak koukám je zapeklitý, ty osoby by tě měly jen podporovat a ne ti to ještě ztěžovat..děs běs
Odpovědět
Lidi nejsou moc prizpusobivi. Jedou si svoje. Puvodne sem si planovala jak budem taky vsichni pekne sladeni ale pak sem zjistila ze je to bez sance. Zelena kosile modre saty nekdo uplne v cernem. Hruza.lepsi neresit a uzit si ten den.:-)
Odpovědět
@simone5 nebo tak:)
Odpovědět
@simone5 ale ony mě k tomu dokopaly a sami si tu barvu vybrali. A navíc chci to jen po druzickach. Notabene když to spiskaly ony.
Odpovědět
@alassia to bych ráda a poslala jsem X odkazů ať si vyberou že fakt nevím jaký střih a já je objednám a zaplatím a najednou je z toho problém....
Odpovědět
@novanevesta svatebcany neřeším :-) JEN družičky co si to vlastně sami praly
Odpovědět
Prostě něco takového
Odpovědět
@targi Počkej, k čemu tě dokopaly? Tomu nerozumím.
Odpovědět
Profilova fotka
@targi Já to docela chápu, nechtěla bych a ani se mi nelíbí, když mi někdo diktuje, co si mám obléct. Pokud ony samy se do toho angažovaly, tak buď ať si něco vyberou samy nebo na to kašli, to jsou zbytečné starosti a nesmysly a nemyslím si, že to někdo pořádně ocení ;) Já měla jen malé družičky a s těma to bylo jednoduché, bílé šatičky a do toho stuha ve fuchsiové. Tečka, žádný problém ani diktování, že musí všichni vypadat stejně...
Odpovědět
@simone5 abych vybrala barvu svatby a já vybrala několik a společně jsme určily tu jednu
Odpovědět
Článek se načítá
@gabrielkaada já ne, jelikož si to samotné vybraly a hlavně mě je jedno co budou mít za střih proto jsem jim poslala různé střihy aby si mohla každá vybrat ten svůj a i to je problém. Jen tedy když už jsem začala kupovat doplňky v té barvě by bylo fajn kdyby družičky měly alespoň podobnou
Odpovědět
Třeba nějak takhle jen tedy v té barvě co jsme se dohodly každá má vlastně jiné jen se to ladilo do žluté
Odpovědět
Profilova fotka
@targi PŘESNĚ PODOBNÝ problém mám taky. Mám 4 družičky a jedna co mi jde shodou okolností za svědka mi dělá největší problémy.... poprosila jsem je zda by šli ve stejném a všechny řekli že ano kromě mé svědkyně ale že kvůli mě to udělá. Holkám jsem poslala nějaké návrhy a všechny se shodly na jedněch, opět kromě mé svědkyně :D. Nabídla jsem že šaty zaplatím jelikož je to můj výmysl, ale to mi holky zatrhly, prý jim šaty zůstanou tak že si je zaplatí sami. Bohužel moje svědkyně zase měla problém šaty se jí moc nelíbí a tohle jí vadí a tamto a jelikož se nechce dohadovat s ostatníma tak to v tom přetrpí ale jsou drahé a neunosí je a zaplatit je taky nechce ... tak že jsem to nakonec vyřešila tak, že jsem šaty objednala jí je zaplatila a na svatbu jí je jen půjčím a pak si je nechám jediný trochu problém bude v tom že já měřím 170 cm a ona 155 :D tak že jí je nechám jen založit nebo jí to nějak sepnu a pak si je vrátím do původního stavu a vezmu si je na líbánky :). Je mi to trochu líto, protože jsem si vzala člověka u kterého jsem si myslela že to bude trochu prožívat se mnou a že mi s tím pomůže .. ale bohužel. Myslím, že pokud by to bylo naopak tak bych u ní projevovala větší zájem a pomáhala jí s tím. Hold špatná volba, jen z toho teď bohužel nemohu vycouvat a říct někomu jinému, protože by mi jí bylo opravdu líto.
Odpovědět
@vakasest tak to naprosto chápu....
Odpovědět
Profilova fotka
@vakasest Proč si na ni naštvaná a chtěla bys ji měnit kvůli tomu, že nesouhlasí s výběrem šatů? To je trochu přitažené za vlasy, ne? Asi jsem v tomto ohledu někde mimo, ale to jsou nesmysly, co se řešíš a malé věci. Tak holt bude mít šaty jiné, aspoň bude oddělená od družiček, když je stejně svědek a ne družička. Tohle jde nějak mimo mě, ale být na někoho naštvaná proto, že chce jiné šaty, než jaké jsem si já vymyslela, je nesmysl...
Odpovědět
@gabrielkaada já nevím, kdyby mě někdo požádal jít mu za svědka budu dělat cokoli co bude v mejch silách abych nezklamala důvěru ve mně vloženou a zároveň byla hrdá. A rozhodně bych nebrblala že šaty tamty a tuty..... To se od svědka rozhodně nehodí.
Odpovědět
Profilova fotka
Nutit všechny družičky do jedněch šatů mi připadá fakt ujeté a nedivím se, pokud se do toho některé nechce. Ne každému sedí stejný střih, ne každému sedí stejná barva (obzvláště ta výrazná fuchsiová - třeba pro jarní a podzimní typy úplně nevhodná barva). Někdo upřednostňuje méně nápadné barvy, nebo jiný styl, někdo nenosí šaty vůbec. Pak se v tom jednoduše nebude cítit dobře, a nemusí to znamenat nutně nezájem. Doporučuji trochu více nadhledu a empatie a méně upjatosti. Snaha o strojenou uniformitu dokonalou svatbu neudělá, jen přidělává zbytečné stresy k už tak pořádné porci svatebního zařizování. A ještě, myslet si, že družičky (a kdokoli jiný) budou cizí svatbu měsíce dopředu prožívat, je úplně mimo realitu (to je snad jen v amerických slaďárnách) a nazývat je proto tatary to už raději nekomentuji, název tématu tedy k tomu dotazu vážně sedí :-S Malých družiček je mi vyloženě líto, když zájem projevily a šatičky si vybraly, se zlou se potázaly :-) Jinak souhlasím s návrhy @simone5 a @targi, to se zdá být jako dobrý kompromis.
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkaada Nejde o šaty to už je detail kterému se směju jde o to, že svědek je svědek a od začátku slibovala jak mi se vším pomůže a jak všechno budeme řešit spolu, ale bohužel nemám na to se někomu ozývat, když evidentě nemá už přes 3 měsíce zájem ... (nutno zažít) jsou v tom trochu i jiné věci. Spíš mě mrzí že moje nejlepší kamarádka, se kterou jsem všechno prožívala (její i moje záležitosti - a to neřeším to když mi kdykoliv zavolala i ve dvě ráno a já pro ní jela....) a ona teď na mě nemá ani chvilku času. Tak je to smutný. Vím že kdyby to bylo opačně tak bych jí chtěla pomoct tak jako jsem to dělala pořád. Ale jak říkám je v tom více věcí, ale opravdu mě mrzí, že nefunguje jako kamarádka tak jako dřív. Trochu mi to u ní připomíná ty "facebookové hlášky", ozvu se jen když něco potřebuju a je mi ouvej :)
Odpovědět
Profilova fotka
@poinsettia Myslela jsem tím tu fotku do žluta - když už teda jedna barva, tak ponechat aspoň volbu odstín, střih atd.
Odpovědět
Profilova fotka
@poinsettia tady ale nikdo nikoho do ničeho nenutil to chci upozornit, já jsem se zeptala co by na to řekly a jak se jim to líbí, byly z toho nadšené poslala jsem představu a řekla, že to zaplatím (to že trvají na tom že si šaty zaplatí to už je jejich záležitost, nehledě na to že mé svědkyni jsem je koupila) holky si vybraly šaty podle toho jaké se jim líbily. A moje svědkyně by MĚLA PROBLÉM S ČÍMKOLIV. Navrhovala jsem jí ať se s holkama domluví na jiném typu když se jí tyhle nelíbí nebo že vybereme jiné, ale stejně byl problém. (Jak říkám nutno zažít)
Odpovědět
@poinsettia u mě osobně si to původně děvčata sama vybrala tu barvu.... Malé družičky nejsou už zas tak malé a hlavně ta nejmensi je peknej frfna. Btw je to MOJE svatba a oni tam chtěly očekávám od nich jistou míru empatie
Odpovědět
@targi @vakasest Tak jsem řešila něco obdobného. Strašně by se mi líbilo, kdyby moje 3 kamarádky šly ve stejných / podobných šatech + svědkyně v lehce odlišných, ale hodně podobných. Máme paví design - tzn. výběr z fialových odstínů, tyrkysový + hnědo/zlatých. Ale i to je problém a největší překážka taktéž u svědkyně, když cokoliv pošlu za typ šatů - to mi nebude sedět, to nevím, to asi ne .. podotýkám taktéž, že bych to vše zafinancovala, ale začínám se s tou myšlenkou loučit, protože to vidím bez šance.. a bude prostě míň nervů a ať si každá obleče co chce a snad alespoň zachová lehce barvu.. jakoukoliv ze zmíněných .. ale strašně mě to mrzí tedy :( ... člověk to nechce po nich celý den, alespoň na obřad + pár fotek.. ale není šance se domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
@angell211 Je to těžké opravdu ostatní holky jsou z toho úplně nadšené a jen jeden člověk má pořád nějaký problém a zrovna ten nejdůležitější, tak mě to taky právě docela mrzí ... a to mi ještě řekla, že neví jestli bude mít čas aby mi šla na rozlučku ,,,, tak jsem si tak říkala jestli já se náhodou nevdávám ve špatnou dobu a zda bych to neměla kvůli jedné osobě vůbec přeložit :DDDDDDDDD (OBRAZNĚ ŘEČENO)
Odpovědět
@targi Takže pokud tomu dobře rozumím: ony tě dokopaly k tomu vybrat jednu barvu, společně jste ji teda vybraly, ale ony teď chtějí šaty v trochu jiných barvách, než jaká je tvá představa? A co teda říkáš na ten navržený kompromis tón v tónu? Jinak souhlasím s ostatními holkami v tom, že to chce trochu nadhledu. My byli na svatbě všichni sjednocení do tmavě modré a jejich tónů, jen moje mamka měla lososové šaty a táta béžový oblek s hnědou kravatou. A popravdě až teď mi dochází, že se vlastně vůbec nesladili, protože jsem to tehdy absolutně neřešila. :-D A hlavně - a to bych ráda zdůraznila - jsem si to neinterpretovala tak, že by mi schválně bojkotovali svatbu. A za sebe říkám, že empatie je důležitá na obou stranách.
Odpovědět
Profilova fotka
@vakasest Třeba té svědkyni vyloženě vadí, že by měla být stejná, chce se odlišit. Vůbec na tom nevidím nic špatného (v obecné rovině). Detaily Vašeho vztahu samozřejmě neznám
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Podle mě chce mít @targi dokonalou svatbu jako každá, tím že se to všechno hromadí tak čekala tady nějakou podporu ;) a né, že se tu do ní pustí, že je to blbost. Jde o to že družičky nikdo nenutí, zeptáš se a buď souhlasí nebo ne a pokud ano tak přesně jak říká měly by trochu spolupracovat. Člověk po nich nechce modré z nebe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@poinsettia spíš mám pocit, že jí vadí že se vdávám .... (o šaty ani tak nejde je to jen jedna z mnoha částí) ;-)
Odpovědět
Podle mě to moc řešíš! Prostě ne každému to sladění barev sedí, někdo chce být originální, odlišný a pod. Nebo vybranou barvu prostě nemá rád. Mi osobně se ta jednobarevná "stáda" příčí, nedej bože, že ještě všichni muži na svatbě mají kravatu stejné barvy. Potom vidím bizardnosti typu: potetovaný, opearcingovaný svědek ženicha (s násilně slehlým kohoutem na hlavě) s růžovou kravatou, na kterém je na všech fotkách vidět, jak se navlečený do obleku a ozdobený růžovou prostě necítí ve své kůži. Pak jsou fotky sice dokonale sladěné, ale nic z nich nevyzařuje (tedy kromě nasranosti :-S rozválcovaného pankáče). Dále si vybavuju stádo družiček oděných do stejnobarevných šatů, ve stádu jsou zastoupeny všechny typy pleti (jarní, letní ....), takže některým vybraná barva sluší, jiným vůbec nelichotí. A za úplně tragický považuji výběr stejného střihu šatů pro družičky, zejména, pokud má nevěsta ve stádu rozpětí velikostí 34 - 54, to je pak Módní peklíčko :-D. Chce to trochu nadhledu :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?