Dvouletá družička, nebude na to moc malinká?

Profilova fotka
Měla jste některá na svatbě dvouletou družičku? Moc by se mi to líbilo, je strašně šikovná, před lidma se vůbec nestydí, jen nevím, jestli na to ve dvou letech ještě nebude moc malinká. Co myslíte?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Naše Verča měla 2 1/4 roku, když jsme měli svatbu a neskonale si to užívala:-) Všechno prožívala s náma a byla spokojená, že je za princeznu jako já. Mrkni do alba. Vůbec bych se toho nebála. :-)
Odpovědět
Já budu mít 2 letou neteř a 2 letého synovce.. Jsou šikovní tak to snad zvládnou.
Odpovědět
Ahojky, tak já měla teď na svatbě svá dítka klučíka 3,5r a holčičku 22měsíců a bylo to super! Dítka si to užila snad víc než my. Byli prostě princ a princezna... vydrželi pařit dýl než my :-) zvládli všecko na jedničku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,vůbec bych se toho nebála. Děti umí překvapit. My budeme mít za družičku naši v té době 2 letou dceru,5 letou ségru,4 letou neteř a roční neteř a už se na to těšíme:)) pro nás jsou děti radost a myslím,že holky budou nadšené,že jsou princezny:)
Odpovědět
podivej ke mne do fotoalba, ja mela 20 malych druzicek, nejmensi byla moje cerstve dva roky, vsechny byli desne natesene, vek od dvou do deseti let a brali to nejvazneji a nejzodpovedneji ze vsech. Cas pri obradu mensi vyplnili neustalym hazenima a sbiranim okvetnich listku. Vubec jsme o nich nevedeli, vetsi osefovali mensi a bylo to nadherne. Akorat na zacatku jedna trileta nez jsem nastoupila si sla stoupnout za mym ted jiz manzelem :-))))) a oddavajici nevedel jak ji vysvetlit, ze nic nedostane :-)))))) Skoda ze jsem to nevidela, byla to prca. Deti na svatbe byly uzasne, vubec nezlobili a drzeli se v parte.
Odpovědět
Ja budu mit dvoulete druzicky dve a take se toho vubec nebojim,ae lepsi je mit dve takto male,aspon si budou rozumet a navzajem se povedou ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky budu mít malinkou družičku, bude jí rok a půl moc se na to těším :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budu mít malinké družičky.. dvouletou a 18ti měsíční :-) jsou to zlatíčka, určitě to bude úžasné. Děti jsou naprosto bezprostřední a na fotkách k sežrání. Žádný stres, užij si to a těším se na Tvoje fotečky ;-)
Odpovědět
máme takové malé děti v rodině a vůbec si nedokážu představit že by šli tam kam chceme, aby šli :-D :-D
Odpovědět
jedna z mých družiček bude v červenci má 2lettá dcera, druhé narozeniny má dva dny přes svatbou :-) Trochu se obávám ale snad to dopadne dobře, půjdou ještě neteře 4,5 a 5,5 tak snad se o ní postarají a dovedou kam mají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na vlastní svatbě jsem měla dvouletého - velice živého chlapečka - šel za ručičku se 4-letou holčičkou.Strašně jsme se obávala jak to bude probíhat, ale jak byl asi ze všeho v šoku, tak to probíhalo super, při obřadu mi malinko kopal do šatiček, ale jinak byl velice hodný - a to je opravdu hodně hyperaktivní chlapeček :D Tak držím palečky!
Odpovědět
Ahoj, kdybych chtěla po 18 měsíční holčičce, aby šla sama a cestou rozhazovala okvětní lístky z košíčku, tak jsem asi moc náročná co? :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lady_giraffe Podle mě musíš počítat s tím, že se bude stydět, nebo se jí zrovna nebude chtít jít a nic s tím neuděláš. Asi bych k ní raději dala i nějakou starší družičku, která na ni dohlédne, ale ani tak není zaručeno, že ta malá nebude stávkovat :-)
Odpovědět
@capybarka No pokud bude všechno tak, jak bych si přála, tak bude celkem jen 6 dospělých (její rodiče + ženich a nevěsta, které zná a jeden pár, který nezná) a ta malá. Takže žádná starší družička není (leda o cca 30 let :-D )
Odpovědět
já budu mít 9měs družičku (moje dcera) a pak 2 letého mládence a pak už starší, jo a 1roční dvojčata
Odpovědět
@ivulisek jé, to bude pěkný :-) Jen předpokládám, že se minimálně ta nejmenší bude nosit, že? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe Nejlepší je domluvit se s její maminkou, ta ji zná nejlíp a dokáže odhadnout její možnosti.
Odpovědět
Nam okvetni listky rozhazovaly o trosku starsi druzicky, ale nase 20m dcerka mela nest podlozku s prstynky a zvladla to s malou pomoci dobre :-) Ale rozhazovani by ji slo mozna jeste lip, protoze vyhazovat neco z neceho ji ted hrozne bavi :-D
Odpovědět
@womanka Ty jo, to celkem koukám, že jste jí svěřili prstýnky.. Vím i o starších dětech, které je ztratily, zahodily, snědly a tak :-D
Odpovědět
@lady_giraffe :-D Kazde dite je jine, vime, co si muzeme dovolit, co ne. Ale kazdopadne-prstynky nesla spalirem, kde nani koukaly desitky oci, takze tam by zadna tragedie nastat nemohla:-) Snist je nemohla, byly privazane, ztratit taky ne a uteci nemela sanci :D
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe kdyz vidim triletou dceru sousedky, ktera by to nedala ani dneska, tak bych rekla, ze jsi narocna:-D:-D
Odpovědět
@rozzaarka :-D Ona ta trileta decka jsou horsi nez dvouleta a mladsi, protoze maji uz "svuj" rozum a zkousi vic a vic, co vydrzime :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Jelikož moc malých dětí v rodině nemáme, byla bych moc ráda, kdyby tam byla alespoň v té době přibližně dva a půl letá (skoro) neteř. Ale bojím se, jestli to takové malé dítě může zvládnout samo.. Nevím totiž, jestli budu mít ještě jiné družičky (možná čtyřletou a sedmiletého chlapečka, ale jelikož jsou ze zahraničí, tak nevím, jestli vůbec dorazí). Ještě nikdy jsem na svatbě nebyla a s družičkama jsem neviděla svatbu ani na videu, tak nevím, jak to přesně probíhá. Nedokážu si představit, co tam ta jedna malá družička bude dělat (určitě by se jí líbil košíček s lístečky, ten mít bude :-) ), jestli půjde sama s námi.. Kdy vůbec přicházejí družičky? Může jít třeba malá se mnou za ruku? Nebo jak to probíhá? Prosím informace, ať jsem trochu v obraze :-)
Odpovědět
@elineckaaa My měli tři družičky - sestry - 2-7 let, všechny měly košíčky s lístečky. V jednu chvíli se zastavily a koukaly kolem sebe, tak je museli jejich rodiče trochu organizovat. I já se v uličce téměř zastavila a měla tendenci je popohnat šatama. Bylo to ale moc milé, jsem ráda, že jsem je tam měla. Každé dítě je jiné, rozhodně ale počítej, že by mohl být problém a pokud bys tam měla nějaké to starší dítko, určitě by to bylo lepší.
Odpovědět
@bonifac13 No tak právě s tím určitě počítám, že by mohl nastat nějaký problém. Navíc malá je sice hodně společenská, ale zase není úplně moc zvyklá chodit mezi hodně lidí, tak nevím, jak to zvládne. Ty starší děti by tam byli super, ale právě, jak jsem psala, nevím, jestli ze zahraničí dorazí, je to opravdu dost daleko. A kamarádky, které tam možná budou (tedy zatím je v plánu spíš jen rodina), tak jsou zatím bezdětné :-) No jo no, chci se vdávat mladá (23) a to ještě rodičovství nefrčí (znám asi jen 3 kamarádky, co mají děti, a to naví sotva roční)
Odpovědět
Tak já mám 4 letého synovce a netroufám si, aby šel uličkou v kostele přede mnou :-D je stydlivý ze začátku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa Mně šla za družičku tříletá neteř, velice klidné a poslušné dítě. Měla minivariantu mojí svatební kytice a šla tam hlavně proto, že se na to moc těšila :-) No a navíc mi malé družičky připadají roztomilé. Za svědka mi šel její tatínek, všichni nastupovali společně s ženichem a můj svědek ji vedl za ruku. Potom stála celou dobu vedle nás a moc si to užívala. Dodnes všichni vzpomínají, jak skvěle to zvládla. Samozřejmě jsem počítala i s tím, že by se jí jako na potvoru nemuselo chtít, tak by ji k sobě stáhla moje máma, ale nebylo to zapotřebí.
Odpovědět
@makovaapanenka Jé, ta je krásná. A s tou zmenšeninou svatební kytky je to výborný nápad, asi se nechám inspirovat. Jen jsi mi tak nějak připomněla, že moje skoroneteř rozhodně není velice klidné a poslušné dítě, naopak je jak z divokých vajec, chvíli neposedí :-D No ale třeba to zvládne, do té doby zase trochu vyroste. Navíc strejdu (mého nastávajícího :-) ) úplně zbožňuje a její tatínek bude přítelův svědek. Takže se asi nechám překvapit, ale budu naší malé družičce věřit, že to zvládne. Přinejhorším budu s někým domluvená kvůli záchraně situace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka Já budu mít dva párečky, jeden od mé sestrosvědkyně 7+4 a druhý od přítele sestrosvědkyně 4+1,5 a vůbec nemám strach že by to nezvládli, a kdyby náhodou né, že někdo z nich se bude stydět nebo tak něco, tak mi to vůbec nevadí, aspoň bude nějaké vzrůšo v kostele a odlehčí to už tak napjatou situaci.. :-) už se na ně těším, mají i stejné oblečky všichni..:-)
Odpovědět
Taky bych chtěla mít malou družičku,jenže z našeho příbuzenstva nikdo nemá malou holčičku...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?