Družičky u oltáře nebo ne ?

Profilova fotka
Ahojky, řešm jak s družičkami u obřadu a potřebuji poradit. Budu mít 4. Jednu dospělou, ta půjde jako první. Pak dvě desetileté, které budou rozhazovat lístečky a poslední půjde pětiletá s prstýnky, ale nevím kam je mám pak postavit a jestli to vůbec vydrží, zvláště ta malá. Nemám je spíš pak nechat posadit ? Ale to by jim možná bylo líto, budou chtít být důležité. Tak snad to vydřží. Jaké jsou Vaše zkušenosti ? Děkuji
Odpovědět
Ohledne malych druzicek to nechavam na maminkach, at mi poradi, jestli to vydrzi nebo jestli chteji, aby si sly sednout, a ohledne dospelych to nechavam na nich :) (mam teda jen 2, jedna je druzicka a jedna zaroven svedkyne, tak ta svedkyne bude stat, a ta druzicka jak bude chtit.. asi si pujde sednout :), protoze se ji nebude chtit stat :) ).. ale kdyby chtela stat tak muze.. Asi jsem ti moc nepomohla vid..
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to většinou vyplyne ze situace. Nechala bych je stát, pokud by to ta maličká už nemohla vydržet ukázala bych jí místo kam si kdyžtak může sednout, ale děti se ptát asi nebudou :-) když si bude chtít sednout tak si prostě sedne :-)
Odpovědět
já budu mít tři družičky a dva mládence od 13 do 6 let a asi to nechám na nich, jestli budou chtít tak si můžou jít sednout k rodičům, ale myslím, že budou tak zvědaví, že zůstanou stát u nás :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?