Družičky - šaty

Ahoj holky :-) Jak jste na tom s družičkama? Děti nebo kamarádky? A pokud kamarádky, jak jste se dohodly ohledně šatů? Platit celé, nebo se nějak složit?
Odpovědět
Budu mit 5 letou neter, synovce 21m a dceru 20m, saty budu kupovat holkam a synovcovi si poridi oni sami, dospele druzicky se mi nelibi...
Odpovědět
Já měla tři dospělé a bylo to super. Šaty jsem platila já, vybraly jsme je společně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja budu mit 3 druzicky a maid of honour, vsechny dospele. Saty jsem vybrala ja a platila jsem je taky ja, protoze byly docela drahe. Ale puvodne si je mely platit samy. Koupila jsem multiway dress, kdy maid of honour je bude mit zavazane trochu jinak. Po svatbe si je samozrejme budou moct nechat. 👗 Fotku mam v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
já měla 4 dospělé a 2 dítka, koupila jsem jim stejné sukně a trička k tomu si koupily každá svoje, fotky mám taky v albu
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam 3 kamaratky, saty som uz objednala a boli len po 12 libier, takze este uvidime, mozno im ich aj necham. ale povodne som to robila tak ze som sa ich rovno spytala, kazdej zvlast, ze ci si chce tie saty kupit a nechat, alebo ci ich mam kupit ja a pak ich skusit predat..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky,shanim druzickovske saty pro svou dceru,je ji 16 m poradite?? Uz jsem koukala snad vsude a nic nenasla.Dekuji ?:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?