Družičky-oblečení

Sháním jednoduché bílé a stejné šaty pro družičky ve vel.104/110 a 122/128. Nemáte někdo tip, kde se dají koupit v okolí Zlína, Uh. Brodu max. Uh. Hradiště? A také bílé svetříky k šatům. Je to na červenec. Bez nějakých velkých ozdob.
Odpovědět
Profilova fotka
V obchodě nevím, ale měly jsme krásné jednoduché bílé šaty pro družičky z Alliexpressu. A vůbec nebyly drahé. Mrkni ke mně do alba. Za nás naprostá spokojenost a holčičky z nich byly taky nadšené.
Odpovědět
Jj, na ty jsem se právě včera dívala a uvažuju o nich. Jen si říkám, kdyby bylo něco blíž. A materiál v pohodě? A jak jste brali velikost? Asi tak o číslo větší, než normálně, že? Holkám bude v době svatby 4 a 1/4 roku a 7 let. A kde jste koupili ty svetříky? Na Ali nemůžu nic obyčejného najít. Potřebuju čistě bílé a stejné. Klidně i trošku delší a zapínání třeba jen na dva knoflíčky, aby se unosily i pozděj.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak samozřejmě ty materiály nejsou zrovna hedvábí, ale zase žádná hrůza taky ne. Myslím, že za ty peníze je to víc než slušné. Šaty chtěly trošku přežehlit, ale stačilo zlehka a nadělaly parády až až. Možná by i stačilo je jen pořádně vyvěsit. Jako když jsem ten první balíček rozbalila, tak jsem si říkala, že zas až taková sláva to není, ale jakmile jsme je té první oblékli, spadla mi brada a už jsem objednávala další, ty šaty jsou fakt moc slušivé. I dospěláci na svatbě byli z holčiček unešení a hrozili se, když jsem řekla, že jsme holkám šaty koupili, protože si mysleli, že byly mnohem dražší. Jo a dokonce ta jedna si je prý umazala po obědě čokoládovou zmrzlinou, tak ji maminka převlíkla, šaty lehce přemáchla na záchodě a večer už je holčička měla zase na sobě. Já nepoznala nic :-) Svetříky už jsme jim k tomu ale nesháněli, to jsme nechali na nich. Kdyby bylo chladněji, tak by holky měly pod šatkami bílé triko s dlouhým rukávem, ale měli jsme nakonec neuvěřitelné štěstí na počasí, tak mohly být holky "nalehko". Jo a pokud jde o velikosti, tak všechny měly 110, všechny byly čtyřleté, té největší bylo asi měsíc po svatbě 5. Takže pokud jsou vaše holky normálně velké na svůj věk, tak bych asi větší čísla nebrala. Ty naše nejmenší je měly na zem, až jsem měla strach, že se v nich přerazí, ale naštěstí to zvládly :-)
Odpovědět
Dobře, děkuju za informace. Objednávala jsem právě dcerám nějaké kostýmy a i když mají 3,5 a 6,5, tak jsem brala na věk 5 a 8 a sedí jim, tak jsem nevěděla, jak je to u jiných šatů. Většina lidí říká, že brat větší, tak ještě uvidím. Už si tak říkám, že asi nebude problém sehnat šaty, těch jsou mraky, už jen záleží na financích, ale sehnat ten svetřík. Svatba je sice v červenci, ale může být jakkoli. No, a botky budou taky oříšek. Zkusím ty šatky objednat a uvidíme. Ať je dost času na to, aby přišly a na řešení případných nedostatků.:-)
Odpovědět
taky jsem brala na Aliexpressu a holčičky (7 let) byly moc spokojené a šatičky jim krásně seděly.
Odpovědět
A taky Vám velikost seděla? A svetříky jste sehnali kde?
Odpovědět
Moncia, a daly se ty stuhy kolem pasu s tou kytkou sundat? Potřebovala bych to potom nahradit mentolovou stuhou, kterou si nevěsta vybrala.
Odpovědět
@smigi jj, velikost byla dobrá - neteř jsem měřila a podle toho objednala. svetříky nevím - to už holky měly z dřívějška
Odpovědět
Profilova fotka
Původní bílá kytička na šatech byla jen na zavírací špendlík, takže není problém ji sundat. My jsme právě místo těch bílých nechali udělat růžové na dlouhé stužce a holkám jsme je uvázali kolem pasu.
Odpovědět
Děkuju všem za příspěvky. :-)
Odpovědět
Lindex má teď výprodeje dětských šatiček za 200,- já jsem už nakoupila :)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?