Družičky a mládenci

Profilova fotka
Dobrý den, budeme mít na svatbě šest dospělých družiček a k nim šest mládenců. Pro družičky máme objednané malé květiny ale měla bych zájem i o rozkazování okvětních lístků růží... Jen nevím, zda je družičky rozhazují při mém příchodu k oltáři, nebo až při odchodu z obřadní síně?? A jak je to s mládenci? jdou společně s družičkami před námi, nebo stojí jen na ženichovo straně a po mém příchodu se připojí k družičkám? Děkuji za odpovědi. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
okvětní plátky se rozhazují než jde nevěsta, alespoň s jinak jsem se nesetkala. No a mládenci...někde jsem viděla, že šli s družičkami, někde čekali už vedle ženicha. Podle mě si to může každá nevěsta přizpůsobit:)
Odpovědět
holky nevíte jak se jde na obřad? ženich-družičky-nevěsta nebo družičky - ženich - nevěsta svatebčané už asi budou v kapli
Odpovědět
Profilova fotka
@renca_1 já bych řekla, že ta první varianta :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vím, jak se jde na svatbu ale nevím, kdy se rozhazují ty kvítky, zda je lepší cestou k oltáři nebo pak při provázení špalírem.... díky za rady :-)
Odpovědět
já myslím, že družičky rozhazují kvítka cestou k oltáři, cestou od oltáře se hází rýže popřípadě kvítka na novomanželé, ale to už hází všichni svatebčané
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě jako první svatebčané, ti vytváří špalír a postaví se k lavicícm..hned na to ( aspoň mi to tak budeme mít ) půjde ženich s maminkou... pak ty družičky s lístečkama a pak já s tatínkem;)
Odpovědět
Profilova fotka
@remelus takhle to zní celkem ideálně :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?