Družička 11let - malá nebo už velká? A jak sladit družičky?

Profilova fotka
Ahoj holky :) Budu mít své dvě malé sestry jako malé družičky - nemůžu jim udělat, že by za družičky nešly (jako to udělala jejich matka mně, když si brala mého tátu, bylo mi stejně let a jak mě to tenkrát mrzelo) a té jedné bude v době svatby skoro 7 a druhé 11. Mají mít stejné šaty?Přeci jen 11ti letá slečna už nevypadá jako malé dítko. Budu mít zároveň i 3 dospělé družičky - kamarádky. Mám je nějak sladit? Svatbu chceme ve zlaté barvě s lehkým doplěněním o korálovou. A tak si lámu hlavu jakou barvu šatů. Myslím, že zlaté by se asi sháněly špatně, zatímco korálových je všude spousta a korálová bude spíše slušet všem.
Odpovědět
Profilova fotka
Kačko, já bych se té 11ti leté sestry zeptala, jak to chce ona a je to:-)... Buď půjde za dospělačku a nebo ještě za dítě... a máš klid..
Odpovědět
A ohledně dospělých holek, zeptala bych se jich, jestli chtějí být sladěné. Respektive, jestli je ty chceš mít sladěné, zeptala bych se jich, jestli jim to nevadí a šaty jim zaplatila.
Odpovědět
Profilova fotka
Už to vědí a těší se. Naštěstí jsou velmi tolerantní a řekly, že se přizpůsobí a na ty stejné šaty se snad i těší :D Že je to moje svatba a bude to taj, jak chci já :)
Odpovědět
Sestry bych nechala obě ještě jako malé družičky, bude to tak hezky vyrovnané 2+3.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?