Družba - všechny děti z rodiny, máte zkušenost?

Holky, možná je to blbost, ale přemýšleli jsme s přítelem, že bychom vybrali všechny děti v rodině (cca. 6) do věku 8 let a ti by nám dělali družbu. Vidíme to jako pěkné zpestření obřadu a myslím, že i děti budou nadšeni. Máte s tím někdo zkušenosti? Myslíte, že je pak nutné všem zařídit stejné oblečení? Na to zase nemáme, abychom všem kupovali šatičky a obleky......
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my mame v rodine same holcicky (7) a vsechny jdou za druzicky. Ja jsem jim obleceni kupovala, ale jen protoze jsem ulitla a chtela jsem je sladene. Ale pokud ti na tom nejak nezalezi aby mely stejne satky tak bych poprosila jejich rodice, jestli by je mohly vyparadit.
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo poproste jejich rodiče, jestli by jim nesehnali nějaké podobné šatičky, nebo Vám nějak nepřispěli. Myslím, že když to rodičům nadhodíš, budou nadšení a rádi přidají ruku k dílu! Nebo jim je půjčit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my budeme mít taky všechny děti jako družičky,tj 4 holky do 5-ti let. A myslím,že nemusí mít stejné šaty,pokud Ti na tom vyloženě nezáleží. Jak píšou holky nade mnou. My stejné kupovat budeme,aby se nehádaly,taky je chci mít krásně sladěné skrz fotky třeba :)) my budeme kupovat na ebay ,mají tam krásné šaty pro družičky kolem 300 Kč i. Navíc maminka jedné z družiček se nabídla,že jí šatky zaplatí,protože se ji pak chce nechat a ostatní budeme platit my a potom je prostě prodáme dál:) takže se nám to více méně vrátí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?