Dilema jak ušít šaty pro "flower girl". Poradíte?

Profilova fotka
Ahojky, za týden jdeme na svatbu kamarádce a moje mala má byt "flower girl". Nevěsta chtěla, aby měla stejné šaty jako ona, ze stejné látky, kterou mi nechala objednat, bohužel neobjednala dost látky a já teď musím upravit střih. Tady je jak budou vypadat svatební šaty http://mccallpattern.mccall.com/m5321... a tady je střih těch, co šiju pro dceru http://www.simplicity.com/p-4482-chil... je to styl E, ale nedělám tam ty vějířky u ramínek. Tady je moje dilema, látky je objednáno málo a už je pozdě do objednat ( je to pravé hedvábí a dodaní trvá 3-4 týdny), takže buď musím šaty zkrátit, že budou po kolena, anebo jim budu muset dost ubrat na objemu a teď nevím, co bude lepší. Nevěstě je to teď už v celku jedno, hlavně, že to bude z té samé látky co její šaty. Takže zkrátit, anebo ubrat objem? Moc děkuju za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych je zkrátila. Jsou hezké právě tím, že jsou nabírané, takže zkrátit:)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych šaty trochu zkrátila, také jsem si šila sama šaty pro všechny malé družičky (bylo jich 5 :D ) a zjistila jsem, že tolik té látky zase potřeba nebylo. Dokonce šaty byly docela ryhcle ušity :) Co se týče ubrání na objemu, nešlo by je podšít něčím, co se dá naškrobit?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já bych je nezkracovala,nevím jestli by si pak látky měla....jde stejně o to jak střih položíš na látku a když to má být celé po osnově tak bych volila zrušit nabírání-řasení v pase.....tedy bych ubrala na objemu....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?