Detske druzicky - saty

Ahoj. Mam dotaz. Me dcery pujdou za druzicky na svatbe meho bratra. Nevesta ma saty v barve ivory. Hledam pro moje holky a vsude narazim na ciste snehobile. Bude to vypadat blbe, kdyz nebude ladit odstin s nevestinymi saty? Velikostne potrebuji velikosti 104 a 128. Nevesta by rada, aby mely spise bohate tylove sukne a zdobene zivutky.
Odpovědět
Tak ivory šaty pro družičky se dají sehnat, ale co jsem na netu viděla, tak jsou na můj vkus dost drahé (pokud by to mělo být na jedno použití a chtěla byste je kupovat). S tím odstínem bílé nevěsta x družičky nevím, já družičky neměla:-) Řešili jsme to jen u manželovy košile, aby měl odstín šatů jako já (taky jsem měla ivory šaty). Ještě mě napadlo, že by družičky mohly mít šaty třeba v barvě nevěstiny kytice nebo v barvě svatby obecně. Chápu, že nevěsta má nějaké preference, ale už mi přijde trochu moc, aby si vymýšlela, jaké mají mít družičky šaty - zvlášť když není jednoduché takové sehnat. Ještě je možnost nechat si je ušít.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lobella:

Ahoj. Mam dotaz. Me dcery pujdou za druzicky na s…
@lobella Myslím si, že to bude vypadat hezky. Vždyť nikde není napsáno, jak mají být družičky oblečené, a hlavně si myslím, že se to takhle malým holčičkám bude moc líbit. 🙂
Odpovědět
Myslím, že to vůbec nevadí, když budou mít družičky sněhobílé šaty a nevěsta ivory
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od gotes22:

Myslím, že to vůbec nevadí, když budou mít družič…
@gotes22 Naprosto souhlasím! Hlavní je, aby se všichni cítili dobře, ne aby se dodržovaly přísné kánony.
Odpovědět
Dekuji vsem za nazory. Budou mit snehove bile
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lobella:

Ahoj. Mam dotaz. Me dcery pujdou za druzicky na s…
@lobella Dobrý den, já vám můžu ušít dětské šaty i v krémové barvě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?