Boty pro družičky + oblečení svatební host

Dobrý den, sháním boty pro dcery, které půjdou za družičky, věk 4 a 7. Budou mít bílé jednoduché šaty s mentolovou stuhou v pase. Potřebovala bych tip, kde se dají v okolí ZLína koupit botky, nejspíš balerínky, bílé barvy, co nejjednodušší, bez obrázků a za rozumnou cenu (vzhledem k tomu, že je moc neunosí). Můžete m i prosím poradit? Velikost nožek mají 25-26 a 30-31, záleží na střihu boty. Dále bych chtěla poprosit o inspiraci. Co si obléknout na svatbu, která bude 2.7., kdy může být 15 i 35°C, jako maminka družiček? Pokud někdo bude chtít, budu ráda i za fotky. Mám postavu tvaru hrušky a jsem absolutně v pasti, co se týká nápadů. Moc díky.
Odpovědět
na botky pro družičky, zvlášť když je neunosí, bych se podívala někde u Vietnamců. Já loni sháněla pro 7 letou neteř, která mi šla také za družičku a v obchodech vůbec nic nebylo - naopak u Vietnamců byl výběr velký.
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem dceri kupovala sandálky v HM...za 349 a unosi je i dal k satum v lete
Odpovědět
Profilova fotka
Ve tvaru hrušky bych šla asi do nějakých maxišatů, které jsou úplé v pase a dále už volné :-) Já jdu letos také jako host a koupila jsem si takovou růžovo-vínovou látku a plánuju si nechat ušít kombinaci střihu volného vršku z obr.č.1 a sukně z obr.č. 2. Celkově by se mi líbila dvojka, ale bohužel trpím na akné na zádech tak ho nechci vystavovat :-)
Odpovědět
Děkuji všem. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?