Barva šatiček pro družičky, je lepší bílá nebo barevná?

Chtěla jsem se poradit,zdali je lepší zakoupit pro družičky čistě bílé šatičky nebo ladit k svatební kytici a dalším doplňkům? Co je lepší,prosím poraďte. Vůbec si s tím nevím rady a potřebuji čtvery šaty:-)) Díky moc
Odpovědět
1
2
Moje pětiletá družička si zkoušela bílé šaty a byla v nich nádherná. Dokonce chtěla i závoj jako nevěsta :-D Závoj mít nebude, ale chtěla bych, aby vypadala jako já - nevěsta ;-)
Odpovědět
Mockrát děkuji za názor,ale ještě stále váhám:-))
Odpovědět
Já svojí holčičku ladím do barvy svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje družičky (3 a 7let) budou mít bílé šaty s růžovou stuhou, protože se mi zalíbily na první pohled a holčičky jsou nadšené, že vypadají jako princezny. Barevně jinak kytku a výzdobu ladím spíše do vínové, ale u těch šatiček mi to přišlo fuk, že "neladí".
Odpovědět
u ěm budou bílé... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v letošním roce jsou velmi moderní barevnější tony, zejména pro dětské družičkové šaty. Bílá klasika je sice kouzelná, ale lehce laděné barevné tony, třeba v kombinaci s bílou ,vypadají velmi efektivně a splňují sladění nevěsty a celkové barevné kompozice svatby. Letošním hitem je určitě opět barva lila, velmi efektivní je i barva do růžova. Záleží vždy na Vás, co je Vaší prioritou. Barevnost dodá šmrnc a zbaví nudnosti. x-)
Odpovědět
@terap Moc hezké šatičky a začínám se také přiklánět k šatičkám,které mají barevnou stuhu:-))
Odpovědět
Profilova fotka
mně se líbí bílé se stuhou nebo kytičkou laděnou do barvy svatby :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@smisek1 Už začínám mít také jasno, díky všem za příspěvky a budu také asi ladit stuhy:-)) Ještě ale vybrat ty šatičky:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , pokud muzu poradit ,moderni je mit druzicky rozhodne sladene do barvy , tak aby nevesta byla jedina v bile/sampan barve a tim a nejvíce vynikla. Pro inspiraci se můžete podivat na naše stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete mít zájem se inspirovat, postačí se podívat na naše stránky, zde se dají za velmi výhodné finance pořídit šaty nové, které holčičkám zůstanou a unosí je i nadále do společnosti.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ještě mohu doporučit mrknout na http://www.beremese.cz/shops/prodejce...
Odpovědět
Profilova fotka
@evinac Tak my jsme měli družičky laděné do barvy svatby, měly bílo-zelené šaty a jedna měla bílé sáčko a druhá zelené. Byly to krásné princezny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naše družičky měli šaty ve stejné barvě jako, ale měli barevné doplňky, můžeš kouknout do alba...vypadalo to moc hezky...
Odpovědět
@marcelka19 určitě se podívám, díky
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím, že barevný doplněk k bílým šatům velmi oživý celkový dojem a sladění. Můžete ladit malé slečny stuhou na šatech nebo květinami v barvě svatby. Také chlapce můžete doladit - vestou nebo kravatou. Je mnoho variant.
Odpovědět
@evinac Přikláním se k názoru sladit družičky s barvou svatby. Pro ukázku vkládám fota 1 stylu šatů ve více barevných kombinacích.
Odpovědět
Dobrý den Mockrát děkuji za přeposlání krásných šatiček, něco podobného hledám,ale ještě více barevnější. Děkuji za inspiraci.Eva
Odpovědět
@evinac Nase druzicky mely bile saticky a masle v pase jsme ladili do jedne z barev svatby (viz me album). Prijde mi to jemne, decentni, presto vyrazne :) Budu saticky prodavat, ale jsou jen troje.
Odpovědět
Profilova fotka
@evinac Doporučuji koupit na ebay-- Já tam kupovala fialové šatičky pro 4 družičky ve věku 6-14 let.. a bez problémů.. Hlavně cena byla míň jak poloviční např.proti úplně stejným na mimibazaru.. ani poštovné tu cenu nedohonilo.. a spokojenost největší.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naše družičky měli barevné ( fialové) a vypadalo to úžasně. Šila jim je moje maminka, která je švadlena a neteře si můžou hrát doma na princezny :-). Fotka je v albu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@nevestomat mohla bych poprosit o odkaz na vaše saticky , potřebovala bych velikost 116/122 a 158/164, dekuji
Odpovědět
@satyella vaše staticky se mi moc líbí, potřebovala bych ale velikost 116/122 a 158/164. Mate v Praze nebo okolí prodejnu, kde by bylo možné vyzkoušet?
Odpovědět
Profilova fotka
@pej1sanek Dobrý den, šaty děláme v různém provedení, prosím, podívejte se na naše stránky dole pod příspěvkem, kde naleznete veškerý sortiment a velikosti. Jsem z Mělníka, takže není není problém dorazit a osobně povyzkoušet. V případě dalšího zájmu nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme, s pozdravem Lucie Rybářová , Ella fashion
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den,naše svatba bude modro-zelená ve světlých odstínech.Družičky (naše 3 dcerky) pujdou v bílých šatech+modrá mašle a zelený svetýrek.Stejná bude i kytka a partnerova kravata.Tak myslím že to bude vypadat dobře,než jen bílá klasika :o)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli bílo-červenou svatbu a velké družičky jsme měli v červených krátkých šatech a nejmenší v bílých s červenou mašlí a puntíky :)
Odpovědět
Taky jsem nad tím přemýšlela, jestli bílou nebo barevnou. Nakonec svatba bude na zahradě, jako kytku jsem si vybrala kopretinu a tak jsem si řekla, že malé nechám ušít šaty stejné jako mám já, akorát ve žluté barvě. Tím je volba barvy kravaty pro ženicha i družbu jasná. Jenom nevím kde mám sehnat stejné kravaty pro dospělého a pro kluka.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje družička má dlouhé bílé šaty až na zem a modro stuhu, která trochu hází odlesky do fialova kolem pasu.
Odpovědět
Profilova fotka
bílo -smetanová... jako celá svatba...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?