2,5leta dcera jako druzicka? Prosim o tipy a navrhy, co ma vlastne delat :D

Prosim, co vas napadá jako dobry napad, druzicka muzes prinest prstynky? Predtim, potom? Nebo ji k tomu ne pouštět?
Odpovědět
Profilova fotka
Já na tvém místě, bych nechala malou družičku projít za tebou nebo před tebou s okvětními lístky a prstýnky bych raději svěřila v nějaké hezké krabičce matrice, aby byly už na místě, po cestě se toho může hodně stát :-D Ale třeba tady má někdo dobré zkušenosti, já jsem měla dospělé družičky :-D
Odpovědět
Záleží, jak je samostatná atd... bude to nové prostředí, všude spousta lidí, co na ní budou koukat, bude tam hrát hudba.... já bych jí vzala za ruku a šla by se mnou :-) bude důležitá a přitom nebude ve stresu, takhle malinké družičky se většinou ztratí v tom, co se od nich čeká, pokud v tom jsou samy :-)
Odpovědět
Ahoj, já budu mít 2,5 letou neteř jako družičku... brácha mi jde za svědka, máme v plánu že ponese prstýnky na polštářku a půjde přede mnou, je hodně šikovná, myslím si že to zvládne, ale asi to zkusíme natrénovat... a kdyby se to s prstýnkama nakonec vymyslelo jinak, tak určitě aspoň ty okvětní lístky bude rozhazovat :-) je společenská takže se nebojím že by se bála... a ještě když tam uvidí taťku že tam stojí tak půjde za ním... už má koupený šatičky podobný jako moje, i s kruhovou spodnicí, bude princezna... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?