Zařízení obřadu na matrice- jižní Morava

Profilova fotka
Ahojte, chtěla bych se prosím zeptat na nějaké zkušenosti se zařízením obřadu na matrice na jižní Moravě? Např. Pavlov nebo Horní/Dolní Věstonice. Volala jsem na matriku do Věstonic a paní mi řekla, že termíny budou obsazovat na léto 2017 až v listopadu, což se mi zdá už celkem pozdě, protože mám strach, že moje vizážistka a fotografka nebudou mít náš termín co chceme volný... Máte prosím tedy nějaké zkušenosti nebo rady? Děkuji :-) je možné, že je udělaná stejná diskuze ve fóru obřad. I tak Vás prosím o rady...
Odpovědět
Je to úplně normální, bohužel. Předběžně si rezervuj termín u své fotografky a vizážistky. Pak jak budeš mít termín to jen potvrď ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
U většině známých jsem slyšela, když se v létě zasnoubili a svatbu plánovali na další léto, tak už pár týdnů na to měli už termín a místo. Právě proto mě zarazilo, že termíny budou obsazovat až v listopadu. Máte nějakou zkušenost s tím, že když jste měli vymyšlené datum a čekali jste na matriku až začne obsazovat termíny a byly jste hned na začátku, že Vám řekli že už je termín obsazen?
Odpovědět
@kristynaks Ono na dračku jdou spíš termíny, které mají stejné číslice. Příští rok bude určitě nejvíc obsazován červenec kvůli sedmičkám.
Odpovědět
Profilova fotka
To mě ani nenapadlo. Tak snad náš termín vyjde... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak listopad je jeste docela dobry. Me na matrice rekli, ze terminy na rok 2017 budou vypisovat az v UNORU 2017 :-x....ale jak rekla slecna predemnou, urcite si nezavazne rezervujte kadernici a vizazistku uz ted a pak to jen potvrdte, az terminy oznami :-) Preji at Vam termin vyjde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jancahy Děkuji vám moc :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?