Žádná změna v OP

Holky, je nutné nějak měnit OP po svatbě, když se v něm ženichovi vlastně nezmění žádný údaj? Ženatý si tam dávat nebude, jméno bude mít stejné, trvalé bydliště taky..to samé řidičák. Přijde mi to sice trochu divné, že by si to nemusel měnit, ale zas na druhou stranu i logické. Jak to je, víte některá? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@lalkaamichal Pokud už má to novou (malou růžovou) občanku, tak se mu měnit nemusí. Pokud má tu starou (větší, zelenou), tak ano. A proč by měnil řidičák? Jsem manželovi řekla, že musí jen občanku....tak jestli jsem něco nezeslonila....
Odpovědět
Profilova fotka
@lalkaamichal jak pise duckie - pokud ma tu novou ruzovou obcanku a nema v ni uvedeny stav Svobodny, tak si ji menit nemusi. Ale pripomnela bych to matrikarce, aby mu ji nestrihla. @duckie ridicak si manzel menit nemusi, jestli k zadne zmene u nej nedoslo. Muj muz si ho menil jen proto, ze mel stary typ a musel ho vymenit za ten novy.
Odpovědět
@duckie ne ja vůbec nevím, co by měl nebo neměl měnit právě :-D já jen vím, že já budu muset všechno. Ale on teda v tom případě nic, už má tu malou :) ten se má!
Odpovědět
Profilova fotka
@lalkaamichal Souhlas, když se mu nic nemění, nemusí měnit OP
Odpovědět
Profilova fotka
@lalkaamichal Ale podívej, jestli v té malé růžové občance nemá uvedený ten stav "svodobný". Já měnila občanku před třemi lety už na tu novou růžovou a to "svobodná" jsem tam měla. Takže teoretickyyyy....kdybych na nový růžový občance neměla stav a nechala si svoje jméno, nemusela bych měnit nic? Zajímavé :-D (Zvláště po včerejším tříhodinovým sezení na magistrátě :-D :-D :-D )
Odpovědět
Jj pokud nemá uvedený stav - svobodný a nebude měnit příjmení tak OP měnit nemusí.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pokud mu ustřihli roh OP, tak by si ji zřejmě vyměnit měl, ne?? :-D
Odpovědět
No tak to samozřejmě pokud má ustřižený roh tak ano. Největší specialisti na rohy jsou faráři :-) Ti často stříhají to co nemají :-)
Odpovědět
stav tam uvedený nemá, a faráře jsme již informovali, že nemá stříhat :-D @picasa @pippik
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?