Svedek pri muslimske svatbe

Profilova fotka
Ahojky holky, byla jste nektera za svedka holcine, ktera si brala muslima? Muzete mi pisnout jestli to obnaselo neco jineho nez pri svatbe s cechem? Moc dekuji za odpoved :-)
Odpovědět
@radkamc Já teda nebyla přímo svědkyně, ale kamárad muslim si bral nemuslimku a nic extra řešit nemuseli. Měli teda klasický civilní sňatek, nevím, jestli máš na mysli přímo muslimskou svatbu, kde je oddávajícím imám, nebo jen sňatek nemuslimky a muslima v ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
@maxannie jen snatek muslim a nemuslimka :-) . Snad se neupisu dablu. Nejak na to nemam nazor ani kladny a ani zaporny. Doufam, ze vi co dela. Dekuji maxannie ;-)
Odpovědět
@radkamc no hele, problémy jsou i u nevěřících párů, tak snad se znají dost dlouho na to, aby nebyl pak ani jeden z nich překvapený :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud myslíte ,,normální civilní sňatek", tak tam žádné rozdíly nejsou, je to stejné jako kdyby si Češka brala Čecha, jsou potřeba dva svědci dle zákona. Také to tak budu mít, mám za sebou I tu ,,církevní verzi" v mešitě, to je trošku jiné, ale o to asi teď nejde. Civilní sňatek se jede dle českých pravidel, takže žádné výjimky tam nejsou.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkamc Ty ses vdávala v roce 2014 a už v roce 2017 řešíš novou svatbu?
Odpovědět
@androz píše, že bude svědčit kamarádce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?