PRIJMENI BEZ OVÀ - problem ci ne?

Mile nevesty, zitra jdeme s budoucim muzem na matriku zaridit vse potrebne :-). Akorat z ceho mam strach ze tam bude sedet nejaka nas*ana urednice a nebude se ji libit ,ze chci sve prijmeni zanechat v muzskem tvaru ,tedy bez koncovky OVA. Jake s tim mate vy zkusenosti a jak to nejlepe obejit? Prihlasit se k mensine ,nebo rict ,ze se stehujeme do zahranici? Dekuji moc za rady a nazory :)
Odpovědět
@marketkindlova podrobně řešeno třeba zde http://www.beremese.cz/forum/dokument..., zaškrtni "občanku, která má nebo bude mít trvalý pobyt v cizině" někdy lepší trošku hledat, než zakládat stále ta samá témata dokola
Odpovědět
Dekuju moc za odpoved ;-) a preci se tolik nestalo ne, na svete jsou horsi veci nez dalsi salozena diskuze na foru :-)
Odpovědět
@marketkindlova taky jsem neřekla, ze stalo
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli na matrice v patek a pani nemela vubec zadny problem. Ja teda mela vyhodu v tom, ze je ptitel cizinec. Ale prijde mi lepsi zatrhnout, ze se v budoucnu chystas prestehovat do zahranici. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja jsem s tim na urade problem nemela, jen jsem musela podepisovat nejaky papir. Nastesti má: manžel příjmení cizí, tak to je i bez ová hezčí.:)
Odpovědět
Moc vám děkuji za reakce holky :) já jen dnes zaškrtla a paní úřednice hned orazila :D, takže podle všeho budu bez OVÁ :D i když co si budeme říkat příjde mi strašně vtipný, že se člověk musí zpovídat jak to bude a nebude... kdybych se jmenovla příjmením HOV*NO...ok chápu problém, ale že jen chci bez OVÁ..bububub strašnej problém :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?