Musím termín svatby rezervovat osobně?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat, co je potreba k rezervaci terminu svatby.. Musime se na dane misto dostavit osobne a termin si zamluvit? Zavolat asi zrejme nestaci, co? Asi castecne hloupy dotaz, ale verim, ze mi odpovite a tim i poradite. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no minimálně když zavoláš, tak se dovíš :-D já všechno vyřizovala telefonicky, ale teda potom, co jsem se tam byla podívat, abych nekupovala zajíce v pytli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
quanti diky moc ;-) ja prave uz volala, ale neuspesne, tak to budu zkouset.. ale asi to pujde i telefonicky, kdyz pises, ze tys to tak vyrizovala.. a juknout se tam pujdu urcite :-)
Odpovědět
sapi ja som to rezervovala cez znamu, dokonca na jej meno.........takze si myslim, ze telefonicky to ide na stopro, ked nie telefonicky, tak mailom ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
cuttysark vidis to, myslela jsem si, ze to bude slozitejsi :-) to je parada :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sapinka, my jsme se museli dostavit osobne (matrika Havirov). Taky jsme si rikali, ze v dnesni dobe elektronickych podpisu si snad aspon ten termin budeme moci obsadit pres email, ale pani nas utrela tim, ze musime prijet osobne (pry proto, aby vsichni meli stejne sance... ]-( ). jinak musis vyplnit nejakou zadost, pokud chces teda mit obrad mimo stanovene dny obradu (coz je v Havu patek a my se zrovna chceme brat v sobotu :-N ) nebo mimo uredni misto, no a museli jsme mit i vyplneny Dozanik o uzavreni manzelstvi - ten ti daji az tam a je tem jen par dotazu.
Odpovědět
Profilova fotka
u nas to stacilo zarezervovat telefonicky- datum, cas a misto (matrika turnov, hrad valdstejn) a stacilo tam zajet tak 2 mesice predem a vse podepsat, domluvit a zaplatit
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, dotazník, občanky, rodný listy obou. a pokud se berete někde třeba v nějakém zámku nebo hradě a platíte zároveň pronájem prostor, musíte složit zálohu a podepsat smlouvu. Holky tu taky psaly, že stačí, aby se na matriku dostavil jen jeden ze snoubenců, nemusí jít oba, což považuji za nesmírnou výhodu
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je super ze staci jen jedna osoba ja si beru anglicana a svatba bude v cechach takze to spise bude vse na me zaridit a zamluvit...
Odpovědět
Profilova fotka
holky diky moc za vase reakce a odpovedi ;-)
Odpovědět
Ahoj, nejdrive jsem si tam zavolala, abych si overila, ze maji termin. Kdyz pani matrikarka rekla, ze ano, chtela jsem si termin zamluvit, ale to je pry nutne osobne. Jdeme tam tedy zitra. Potreba je mit s sebou obcanku, rodny list (pripadne rozhodnuti o rozvodu) a pokud se da ze stranek matriky stahnout, tak vyplneny dotaznik k uzavreni manzelstvi. Tento dokument se ale da vyplnit i tam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?