Kde sehnat dokumenty k svatbě pro snoubence angličana, který nežije v UK ani v ČR

Ahojky všem , Potřebuju poradit. Přitel je brit a ja češka. Chceme se brát v ČR. Oba dlouhodobě žijeme v Saudské Arábii. Nevědel by někdo kde sehnat apostillu k tomu dokumentu o způsobilosti k uzavření manželství a ostatním dokumentům. ? Musí to být na britské ambasádě? Nebo na české? Nebo na obou dvouch? Děkuji za rady, pokud někdo bude vědet, moc mi to pomůže.
Odpovědět
Nemam zkusenosti, ale tohle je vzate z www If you are a British National living overseas and wish to also be married outside of the UK then you cannot contact a UK Registry Office. Instead, you may have to visit the closest British Embassy to you who will then complete the process on your behalf. Obtaining the CNI can also vary based on who you are marrying, for example, if you are to be marrying an Irish National then you will need to obtain the CNI from the Foreign and Commonwealth Office directly, if you live in the UK.
Odpovědět
Dobrý den, vloni jsem dělala, takto zapeklitou svatbu s doklady. I když oba dlouhodobě žijete jinde, tak apostillu Vám vydá jen vaše země. tzn. pokud se chcete brát tady a muž je Angličan, musí si pro ověřené doklady do svého rodného města. Ty po vydání předáte, zde úřadu, kde se chcete brát, po sňatku si necháte přeložit oddací list a potvrdit na min. zahraničí. Nikdy se mi jsem nezažila, že by v tomto pomohla ambasáda, takže s tím to zkušenost nemám, ale když se obrátíte na úřad, kde se budete brát, tak by Vám matrikářka měla pomoci.
Odpovědět
Ahoj, taky to máme takhle zapeklitý, já jsem češka, přítel brit s trvalým bydlištěm zatím ve Španělsku a brzy už tady v ČR. Matrikářka nevěděla, co s tím, tak čekám, jestli něco zjistí a my budeme volat ambasádu, no tak jsem zvědavá, jestli svatba vůbec bude :-D
Odpovědět
Poskytujeme zastoupeni pri vyrizovani a podani zadosti na matrice, napr. pro pary zijici v zahranici. Soudni preklady a tlumoceni obradu. Overeni a preklad oddaciho listu pre registraci manzelstvi v zahranici😊 staci napsat na email info zavinac easy wedding cz a nemusite behat po uradech.
Odpovědět
Žádné "běhání" není třeba. Všechno se dá vyřit poštou až na vyjímky. Jediná výhoda je to asi full servis pro bohatší a zároveň spěchající páry.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?