Kam směřovat dotaz na volné termíny svatby?

Ahoj nevěsty. Možná hloupý dotaz, bereme se poprvé a doufám, že naposled :-) Plánujeme svatbu na září tohoto roku a zvažujeme místo konání. Nejvíce se nám líbí zámek v Mikulově, tedy jeho zahrada. Nevíte některá, na koho se obrátit? Kdo by nám mohl říct, jak je to s obsazeností? Musím kontaktovat místní úřad nebo se obrátit na správce zámku? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdriv musis kontaktovat prislusnou matriku a zjistit, kdy, kde oddavaji. Je mozne, ze na zamku oddavaji standardne a nic nebude problem. v opacnem pripade to bude trosku vic zarizovani. jinak vetsina infornaci je vzdy na webu matriky a i zamky maji uvedeno za jakych podminek jsou svatby mozne.
Odpovědět
Profilova fotka
no musíš na matriku
Odpovědět
I když se jedná o svatbu na zámku, termíny svatby mají pod správou matriky. Pak už záleží jen jestli budou mít pro Vás vyhovující termín, který bude volný.
Odpovědět
Profilova fotka
jj jak píšou holky, jít si na matriku, pod kterou spadá ten určitý zámek a tam vše řeknou, volné datumy a časy.. jen jít co nejdřív, klidně na září bych už šla ted zařizovat, my byli v lednu zamlouvat termín na srpen a už bylo skoro plno
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?