Jak s matrikářkou? Z místa bydliště nebo z místa obřadu?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci se zeptat, zda nevíte jak to chodí, když jsme z Adamova, obřad chceme v restauraci v Brně, zda si to musíme domluvit s matrikářkou od nás z Adamova nebo z Brna kde má být obřad? Nebo je to jedno? Moc díky za odpověď. ;-)
Odpovědět
Pokud nebudeš mít svatbu v místě bydliště, tak se musíš domluvit v místě obřadu.. což spadá jak jsem z Tvého dotazu pochopila pod Brno, takže by jsi měla kontaktovat matriku v Brně..
Odpovědět
Profilova fotka
@simsima Ahoj, musíte jít na matriku v obvodě kde chcete mít obřad a domluvit se s nimi, takže do Brna. Hlavně aby byli ochotní vás oddat někde jinde než na úřadě nebo v kostele, protože někdo to nechce dělat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Díky, holky. 8-) Vím, že když má matrikářka někam vyjet, že si za to berou 1000,, takže to by se jí chtít mohlo :-)
Odpovědět
někde si účtují i poplatek za to že oddávají lidi kteří nespadaj pod jejich obvod. Ale to jen někde. Zavolej na matriku a určitě ti všechno řeknou po telefonu.
Odpovědět
Profilova fotka
@simsima: Ahoj, vždy to řešíš s matrikou pod kterou spadá místo obřadu..Pokud to chcete mít v restauraci někde ve středu Brna, tak se obrať na matriku Brno-střed. Pokud byste se chtěli například vzít na nějaké louce, tak musíš vědět, pod kterou městskou část ta louka spadá a pak se obrátit na příslišnou matriku. Jedna malá rada-né všechny městské části mají své matriky.. Snad pomůže tento odkaz: http://www.brno-prorodiny.cz/matriky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?