Dá se svatba pojistit, pokud třeba onemocníme?

Ahoj, nikde jsem toto téma nenašla..nevím, zda to taky není úplná blbost.... :-) :-) Teprve budeme objednávat veškeré věci, takže nemám zatím žádnou zkušenost a když čtu, na co vše si dát pozor a co si ohlídat, tak mě napadá další věc, a sice, co pokud nepůjde dodržet závazek vůči dodavatelům z naší strany? Myslím tím nedejbože např. nemoc nebo jinou překážku. Existují ve smlouvách nějaká penále a nelze se proti tomu nějak pojistit? :-) je mi jasné, že vždycky nějaké riziko je, ale přeci jenom jsou to kvanta peněz :-.
Odpovědět
Hm, docela zajímavá myšlenka. Škoda, že nikdo nepíše nějaké nápady nebo zkušenosti ...
Odpovědět
Profilova fotka
ja si myslim ze poistit sa to neda ale znie to fajn kamoska sa vydavala tento mesiac im sa stalo ze majitel miestnosti kde mali mali mat svadbu chcel 100% platby dopredu tak den pred svadbou shanali kam pojdu noo aspon teraz viem kam nemam ist
Odpovědět
Momentalne zijeme v UK a tady je to naprosta samozrejmost. Jak je to v Cechach zatim nevim, ale treba to k nam jednou dorazi.
Odpovědět
Určitě se chystám uzavírat smlouvy, kde budou sankce za nedodržení, samozřejmě hlavně s restaurací, kde bude hostina a raut. Lépe řečeno tuhle starost hodím na přítele, on se v tom líp vyzná :-) Jinak si to ani nedovedu představit.
Odpovědět
nase svatba byla take pojistena. Ale ziji v anglii a normalne si tady mohou nevesty pojistit i svatbu v zahranici, coz jsme udelali...ale jestli to funguje v cechach tak to nevim. Jen co vim je, ze kdyz si nechavate delat svatbu na klic od agentury tak to mate tak nejak pojistene- zkratka vse je na nich...ale take se to asi lisi, nevim jestli vsechny agentury to tak delaji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?