Co vše na matrice? Co hudba?

Ahoj, tak nějak nevím, jestli máme vše.. Na matrice jsme nějaký papír vyplnily, ale nevím jestli je to vše? To samé co s hudbou? To nám tam něco pustí sami, nebo vůbec nic? Nebo jim mam zavolat a vybrat si něco sama? Paní nic neřekla, jsem z toho zmatená.. :-(
Odpovědět
@lluckaa15 Zavolejte si na příslušnou matriku, tam vám to řeknou nejlíp. Třeba hudbu si řeší každá matrika jinak, někde mají jen reprodukovanou hudbu, jinde je i možnost živé hudby... Většinou mají nějakou nabídku, ale pokud budete chtít něco jiného, dá se domluvit. Pokud se nedomluvíte, tak vám tam asi pustí nějakou svatební klasiku.
Odpovědět
Nám paní nabídla donést si vlastni CD s hudbou.myslím ze je to na domluvě jak píše paní nademnou...zkuste zavolat a poptat se:-)
Odpovědět
Pokud máte obřad mimo úřad, tak se o hudbu starají na místě obřadu.. nám přímo na matrice řekli, že to výjde tak na cca 2-3 písničky před obřadem, pak během obřadu 1 pisnička a jestě tak 2-3 písně budou v pozadí, když budou ostatní gratulovat.. ale taky záleží, jak to budete chtít..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?