14 dní před svatbou mi končí platnost občanky i pasu

Profilova fotka
Ahoj holky, mám problém. 23.6.2012 máme svatbu a mě 4.6.2012 končí platnost občanky a 11.6.2012 končí platnost pasu. Neměla jste některá stejný problém? Vůbec nevím jak to řešit-jestli mě vystaví nějaký náhradní doklad, nebo jestli si snad budu muset na těch 14 dní nechat udělat novou občanku? Prosím jestlí víte, napište. Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no já to tipuji na to, že budeš hold muset udělat novou občanku.... :-N
Odpovědět
NO jelikož k obřadu potřebuješ platný doklad tak musíš mít novou občanku!!!! Jinak by vás nemohli oddat!!!!!! tak bacha na to. Já mám něco podobnýho, teďka mi dělali novou a ptala jsem se a hold je na pár měsiců no....ale bacha trvá to tak 3 tydny takze pozor na to! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na to ti bohužel neumím dát odpověď, ale informuj se na úřadě, tam jedině ti poskytnou relevantní informace... Asi bych se nejdřív obrátila na matriku, která vás bude oddávat. Ale nevím, jestli nad tím můžou přimhouřit oko a oddat tě bez jakéhokoli platného dokladu totožnosti...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se zeptat na občanku, která je hotová do 24 hod. Ta má sice kratší platnost, než klasická, ale zato ji máš hned... Mně jednou hodně pomohla...
Odpovědět
Mám něco podobnýho, taky mi končí asi dva měsíce před svatbou.. holt si jí budu nechávat dělat na 2x.. co se dá dělat, je to spousta lítání, ale snad po mně nebudou chtít nic platit, pokud vím, tak mají povinnost jí vyměnit, když se blíží konec platnosti nebo když se změní údaje... uvidím, co mi na to řeknou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mé kamarádce ukradli na rozlučce ze svobodou celou kabelku :( ...takže kromě foťáku,dárečků i doklady a tak jsme rozlučku trávily v ranních hodinách na policajtech v Bartolomějské.Šílený. A obřad se konal 3 dny na to, s náhradním dokladem, což byl cár papíru :))
Odpovědět
No tak si ji nech vyměnit už teď ne? Ať to potom nehoníš.
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel ztratil den před svatbou celou peněženku, hrozně sem se bála že to bude problém a nakonec stačil pas. Každopádně bych si nedělala zbytečný stres a zažádala si o novou občanku. Vyřízení trvá 3 týdny, občanka - ta obyč ne elektronická nestojí nic a vyfotí si tě přímo tam, takže o nic nejde a budeš mít klid. Hold si po svatbě zažádáš o další :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jsi nevěsta, ne? Tak ty platnou občanku v den svatby nepotřebuješ. Platnost musí být v pořádku HLAVNĚ když podepisuješ papíry na matrice a to už máš asi za sebou nebo v brzké době to budeš podepisovat. Před obřadem ti akorát ustřihnou rožek atd...
Odpovědět
Profilova fotka
To je dobré, na to jsem nepomyslela, hned jsem šla příteli zkontrolovat občanku..no ještě že nemáme termín:-) Takhle se aspoň přizpůsobíme platnosti občanky:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?