Výslužky - velikost krabiček x kolik kusů cukroví

Ahoj, prosím o radu, kolik kusů cukroví se vejde do krabičky určité velikosti. Mám krabičky 14x 14 a 18x18 a zajímalo by mě, kolik se tam toho vejde. Prosím o jakékoliv rady a názory, klidně i když máte krabičky jiných rozměrů, alespoň pro představu. Děkuji za příspěvky. Jana
Odpovědět
Prosím, prosím o příspěvek, kdo už má výslužky za sebou :-)
Odpovědět
Ahoj....jde hodne o to jak velke mas kousky cukrovi...kazda cukrarka dela jine....my meli hodne malinkate a tak jsme jich tam nacpalii hodne....ale pro predstavu: Krabicku 18x18 jsme davali jednomu cloveku (babicka, teta...) Krabicku 14x14 jsem davala do prace (vzdycky pro dve holky) Ted jsi se urcite lekla....ale v kazde rodine se davaji jinak velke vyuzky....u nas se davaji velke....pro rodinu (3lidi) jsme davali krabicky 23x23. No a taky kazda cukrarka kilo cukrovi odhadne od toho kolik mas krabicek a jake je mas....urcite to po tobe chtela vedet.
Odpovědět
Ahoj, děkuji za reakci. My pečeme výslužky sami, tedy spíš mamka peče, tak jsem vůbec neměla představu. Ještě jednou díky :-)
Odpovědět
my dáme výslužky předem s koláčky jen nejbližším....A míso zákusků budeme dávat minidortík 12x12 cm , který sama upeču-teda mám to zatím v plánu, ale jelikož jich budu potřebovat tak 18, tak nevim nevim :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahoj, obnovím tuto diskuzi..... Kolik je tak přibližně počet kusů koláčků pro 53 lidí nejen na hostinu, ale i do výslužek, kdy dostanou hosté 1 krabičku pro 2.... Děkuji za rady..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte naše originální krabičky na výslužky v několika barevném provedení které se dají sestavit do několika patrového dortu. Více na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinal Ahoj, my máme též krabičku vždy pro dva lidi a do každé krabičky dáváme 10 ks koláčků. Máme 34 hostů, tudíž na stoly na hostinu jich bude 150.
Odpovědět
Výslužky bych vůbec nedávala.... já třeba každou výslužku hodím do koše... nemám chuť to jíst jestě doma.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?