Výslužky pro všechny stejné?

Na svatbu co se týče oběda mam asi 30 lidi jen bližší rodina a dost lidí přijde až navečer, jsou to hodně kamarádi a výslužky budu mít velke 27*18 cm a přijde mi blbé dát stejně velkou výslužku rodině ktreá je třeba 3 nebo 4 člená a stejnou i pro kamaráda který je sám, tak nevím napadlo mě mít dvě velikosti výslužek :-| co si o tom myslíte?děkuju :-)
Odpovědět
@danielalegatova My jsme dávali výslužky každému hostovi, ne po rodinách, a proto jsme všem dávali stejnou velikost.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás dostane každý svůj vlastní košíček, ale dvěma velikostmi to můžeš vyřešit
Odpovědět
Profilova fotka
My budem dávat do rodiny. Když jich je 5 - budem dávat velkou, když je třeba babička sama - dáme malou :-)
Odpovědět
Taky jsem o tom přemýšlela, dáváme jen symbolické košíčky s koláčky a chtěla jsem dát jeden do rodiny...
Odpovědět
Profilova fotka
My dáváme většinou do dvojice, případně dvě velké do rodin, kde je jich třeba 3 - 4 (s dětmi nebo babičkou). Naštěstí to máme docela hezky rozpárované, takže to vychází :-) :-)
Odpovědět
budeme dávat různé velikosti, jinou rodinám, kde je jich přece jen víc, a jinou kamarádovi, který je sám nebo do páru...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme včera dávali několik velikostí - samotné osoby dostali na tácek, páry do střední výslužkové krabičky a rodiny do velké, přišlo mi to logické nějak takto oddělit...
Odpovědět
@sarkoc a jak to udělat, když dáváme jenom ty mini koláčky, ale už ne žádné cukroví ani dorty?
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff Tak to je asi jiná situace...my rozkrajovali nakonec celý jeden dvoupatrový dort jenom na výslužky + cca 30 ks cukroví do každé té větší krabice (a úměrně k tomu do menších), takže nevím, jak to udělat jen s koláčky...ale jestli to chcete jen symbolicky, tak stač asi všem dát malý symbolicky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se mrknout k nám na web. Jsme přímo výrobci svatebních oznámení a svatebních tiskovin. Zrovna svatebních krabiček máme na webu velké množství a to v různých barevných variantách i velikostech. :) Navíc jsme před pár týdny udělali takové video z naší firmy a můžete se podívat, že vše vzniká z toho nejlepšího materiálu a výhradně u nás. Nic nedovážíme a dokážeme Vám vytvořit krabičku (nejen krabičku) na míru např. s vlastní fotografií. Jak se říká, za podívání nic nedáte. :) Tady je video https://www.youtube.com/watch?v=XWq8m... a web je originalnioznameni.cz. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?