Vyslužky..co místo koláčků a cukroví?

Ahoj, máte někdo nějaký typ, co dát místo koláčků a klasického cukroví? Díky za tipy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denninka22 nekdo dává v zavarovacce směs na buchtu( vrstva mouky, kakaa, cukru, čokolády...) a ovaze to masli. Nebo med, vino se svatebni etiketou. Jinak netusim
Odpovědět
My dávali naši vlastní domácí marmeládu (kuchtil manžel) a krabičku se svatebníma mandličkama. Zvažovali jsme i ty mini vína, nebo jiné malé lahvičky, ale nakonec jsme se k tomu už nějak nedostali. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme dávat mini vína s vlastní etiketou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky přemýšlíme o minivínech s vlastní etiketou nebo o skleničce pečeného čaje :-). A velmi pravděpodobně svatební mandličky.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme dávat domácí čokoládové bonbony, jen pár v krabičkách ve tvaru ženicha a nevěsty :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme dávat utopence - vlastní výroba, perníkové děkovné srdíčko - vlastní výroba. No a přítel vymyslel, že bez cukrovíčka by to nebylo ono, tak jen symbolicky do páru cca 10-12 kousků - taky vlastní výroba. Těm s dětmi o trochu víc. Budeme mít na svatbě ale jen cca 30-35 lidí. Utopenců se bude dělat 14 sklenic, to je u nás standard. Velkovýrobnu určitě neplánujeme :-) Zkus projet všechny diskuze, toto téma je zde celkem časté.
Odpovědět
My budeme dávat normální "velká" vína s vlastní etiketou.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme první zvažovali minivína.. Ale ty dávají všichni.. Takže jsme rozhodnutí udělat domácí pečený čaj a marmeládu :-)
Odpovědět
@evculka_ to je super nápad! Jen zběžně jsem koukala na net, kde sehnat formičky ve tvaru ženicha a nevěsty a na nic jsem nenarazila. Můžu se zeptat, odkud je máte?
Odpovědět
@evculka_ aha, krabicky ve tvaru zenicha a nevesty :)
Odpovědět
Profilova fotka
@denninka22 bohužel jen krabičky no, formičky mám různě velká srdíčka :)
Odpovědět
my budeme dávat domáci mini slivovici a domácí sušenky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste hledali vhodné krabičky, tak my jsme přímo výrobci. Na našem webu najdete spousty druhů svatebních krabiček od malých krabiček až po krabice na víno. Více na našem e-shopu originalnioznameni.cz. Přidávám i pár ukázek z naší tvorby. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte svatební tužky s Vaším nápisem, poslouží například jako jmenovky pro hosty i jako dárek, jsou za dobrou cenu a máte to vyřešené ;-) Více na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, rádi Vám nabídneme jak minivína /ano tato minivína mají obsah 0.19l - jsou však hodně využívány zároveň jako doplněk ke stolu, někdo zároveň použije jako jmenovku :-)/, tak tato svá kvalitní moravská vína lahvujeme také jako klasické 0,75l láhve. Na vše je možné dodat s originální svatební etiketou na přání. Nejsme e-shop, jsme vinaři specializující se právě na vína s originálními etiketami. velmi nás těší, že naše vína se nejen líbí, ale samozřejmě nám jde hlavně o to, aby také chutnalo. Jsme rádi, že toto se nám daří, což dokazují jak naše recenze, tak vracející se zákazníci :-) Z ohlasů našich zákazníků bych neřekla, že by minivína dával svým hostům každý - stále nám naši zákazníci píší, jak překvapili a potěšili tímto dárkem své hosty, protože tyto dárky zatím neznali. Mnoho nevěst dává víno zároveň s malou výslužkou, nebo s čokoládkami od nás - vše ve stejném designu. navíc nyní zařazujeme do nabídky i nové produkty, např. skleničky na přípitek s gravurou novomanželů, svatební tužky, které nyní máme v akci, a jiné produkty. Samozřejmě je možné se dohodnout na zaslání našich vín k degustaci, nebo po předchozí dohodě ochutnávka v našem sklípku. Přikládám i nějaké fotografie pro představu, více najdete v našem profilu a fotoalbech. Mějte krásný večer
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Jako alternativu ke klasickým výslužkám nabízím výslužky makronkové - 9 ks makronek v dárkové krabičce za 220 Kč nebo 3 ks makronek v elegantním sáčku za 75 Kč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?