Výslužka v práci

Dobrý den, od září pracuji v nové škole jako vychovatelka ve školní družině. Jelikož je škola víceméně oddělená od zbytku školy, a já nepřijdu do styku ani se všemi učiteli, chtěla bych poradit, komu dát v práci výslužku...přijde mi zbytečné dávat ji i učitelům, které prakticky neznám, myslela jsem, že bych je dala pouze učitelům, se kterými pravidelně komunikuji, nebo se nějak více známe, ale nevím jestli je to dobrý nápad, aby se ostatní necítili uraženě nebo tak něco...další otázka je, zda dávat výslužku řediteli školi, nechci vypadat jako "Hujer"....Máte prosím někdo tuto konkrétní "zkušenost" za sebou???
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě napadá, proč dávat v práci výslužku každému zvlášť? Já zase dělám na úřadě a vím, že donesu cukroví a koláčky do kanceláře a třeba to oběhnu, aby si každý nabídl. Tak co třeba donést větší krabičku a nechat ji někde ve sborovně a zvlášť dát výslužku je kolegům, se kterými přímo pracuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já pracuju i s budoucím manželem ve stejné firmě, ale každý v úplně jiné budově. Dělá se to u nás tak, že se přinesou koláče do kanceláře, kde sedíme, dají se na mísu a každý si bere. Ty co se mnou v kanceláři sedí, ale i třeba ty co jen jdou okolo. Pak se třeba ještě přinese něco málo ze svatby v pondělí když zbyde-dort,minizákusky... Teď přišli manželovi rodiče, že chtějí dát koláčky i svým kolegům v práci, aby věděli, že se jejich první syn žení. Ale nabídli, že si ty koláče sami zaplatí. :-)
Odpovědět
Přinesla jsem jeden velký tácek koláčků na naše oddělení (tak aby na každého vyšly 2-3 minikoláčky) a jeden pro kolegy od vedle, se kterými se taky vídáme. Určitě nemusíš dávat každému zvlášť.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?