Tisk vinět na víno

Ahoj! Tisknul jste si někdo vlastní etikety na víno? Nabídka e-shopů je sice bohatá, ale zatím jsem nikde neobjevila prodej samotných etiket bez vína. V jedné starší diskusi jsem se dočetla, že když si člověk natiskne vlastní etiketu na samolepicí papír, pak se mu písmo rozpije v ledničce. Je to pravda? Děkuji za tipy!
Odpovědět
My objednávali etikety na Depingo, nadchly nás. Nejde o klasické etikety, ale vyřezávaná jména a motivy. U nás na tmavé lahvy s červeným vínem vypadalo naprosto luxusně. Jen tedy to lepení bylo trochu náročnější, ale nic, co by se nedalo třeba večer u filmu zvládnout.
Odpovědět
@mirkaema Ono asi záleží, čím to natiskneš. Pokud inkoustovou tiskárnou, tak by se to mohlo v lednici začít vlhkostí rozpíjet, ale pokud máš laserovou, tak v tom nevidím problém....
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkaema My je necháme tisknout v tiskárně - na samolepicí papír, takže by to mělo vydržet.
Odpovědět
@mirkaema Ahojky, já si etikety vyráběla sama ve Wordu a tiskla u přítele v práci na laserové tiskárně (z inkoustové by se to mohlo rozpít)
Odpovědět
Sikovna. A kde a za kolik meli samolepky?
Odpovědět
@makytka007 :-) v papírnictví jeden A4 samolepící za 3 Kč :-)
Odpovědět
@plodynka Dekuju moc za radu, sikulko
Odpovědět
Profilova fotka
@plodynka A samolepicí jako klasickou samolepku - tedy se slupovací částí, nebo takový ten, co se jen navlhčí? A drží to?
Odpovědět
@hanickaroj Tu klasickou slupovací :-) pak jsem rozstříhala etikety a se zalamovacím nožem a pevnýma nervama to šlo celkem dobře odlepit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@plodynka super! :-) už jsem se bála, že to budu muset nechat někde vytisknout. Jen ještě někde musím sehnat k půjčení řezačku papíru, abychom neměli naše etiketky na panákový lahvičky zubatý, protože ani jeden z nás neumí stříhat :-D
Odpovědět
@hanickaroj To jsem taky měla v plánu, ale nakonec to byla taková hurá akce, že jsem čapla velký nůžky a za hodinku jsme měli hotových 40 lahví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@plodynka Mně stačilo stříhat zvací kartičky na párty :-D Měli jsme je tištěné na obyčejné čtvrtce a snad žádná z kartiček není přesný obdélník :-) Naštěstí je většina lidí hned vyhodí nebo někam založí a nezkoumá je :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo český výrobce svatebních oznámení a ostatních svatebních tiskovin. V naší nabídce najdete i svatební etikety a navíc Vám klidně zhotovíme etikety přímo podle Vašeho návrhu. :) Více informací najdete na našem e-shopu originalnioznameni.cz. Před nedávnem jsme také vypustili video z prostředí naší firmy, tak pokud by Vás to zajímalo najdete ho zde: https://www.youtube.com/watch?v=XWq8m.... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžeme Vám nabídnout tisk vizitek, jmenovek, svatebních oznámení. Bližší info zde: http://www.vyhodnytisk.cz/tiskoviny/s...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?