Text na svatební čokoládku, poradíte?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych vyrobit svatební čokoládky, poradíte mi s děkovným textem? Co říkáte na Děkujeme, že jste tu dnes s námi? Nechce se mi to psát v minulém čase jak jsem to většinou našla na netu, protože je hosté dostanou už na začátku hostiny (budou ležet na stole). Co na nich máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@marketkab My máme na zadní straně napsané jen: Děkujeme :-)
Odpovědět
@marketkab já jsem měla původně "děkujeme, že jste s námi strávili náš svatební den", jenže ta čokoládka je relativně tak malá, že ten text by byly opravdu malé blechy, které by asi někdo ztěží přečetl. Takže taky záleží na velikosti čokoládky a jestli tam chcete jen text, nebo i obrázek ;-)
Odpovědět
prosím, prosím, poradí mi některá z vás jak ten nápis děláte?zkoušela jsem ho ve wordu a tisk nějakého malého formátu, ale tisklo mi to jako klasickou A4..vůbec nevím co s tím :(
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs já jsem koupila docela velké (7,5 x 3,5 cm) a mám v plánu ně otisknout naše razítko a vedle se text stále pohodlně vejde...
Odpovědět
@smuclinka já to celé dělám v InDesignu, protože word je na tohle trošičku krkolomnej, právě kvůli tomu tisku, zarovnávání a ukotvování.. jestli ti nepomáhá změnit formát v nastavení tiskárny, tak vážně netuším, čím dalším by to mohlo být. Ale zkusim se podívat na tiskové předlohy.. tam je právě nutný změnit formát, ne jen si nastavit, jak má být velká stránka v samotném wordu ;-) @marketkab my máme rozměr cca šířka 5,5 x výška 3,5 a už se nám to tam s obrázkem nevešlo :-N respektive měla jsem to písmem asi velikosti 10 a to už je přeci jen malinký. Nakonec jsem tam dala jen "děkujeme"... zkus si to vytisknout a jestli to bude dobře čitelný, tak bych tam klidně nechala delší větu :-) je fakt, že to máš o 2 cenťáky delší, to už by mohlo být znát :-)
Odpovědět
@hannnahs zkusím si ten program stáhnout a mrknout na něj..i když vůbec nevím která bije :D ale jinak to asi nevytvořím..
Odpovědět
Profilova fotka
@smuclinka jukni k janickajanulka do alba http://www.beremese.cz/fotoblog/janic... ...sama je vyráběla a někomu už i posílala předlohu, třeba ti taky pomůže :-)
Odpovědět
@smuclinka no zkus ho najít, ale obávám se, že to půjde dost těžko, je to profesionální editor pro tiskaře od Adobe (stejně jako Photoshop), jestli je trošku neznáš, tak nevim, jestli se v nich budeš orientovat... je to přeci jen trošku složitý.. Ale pokud vím, tak když zahledáš i na zahraničních webech, tak ke stažení je ;-) tak držím pěsti, ať se zadaří! :-)
Odpovědět
@smuclinka jinak ještě ukázka, co se dá udělat s tím InDesign, plus teda trocha Photoshopu - tohle jsou naše obaly na čokoládky, ještě teda s původním textem :-)
Odpovědět
@marketkab trapas je že já si je nechala udělat ty čokoládky-dokonce na dvakrát prtže jsme nakonec pozývali lidi které jsme původně neměli v plánu..jenže změnila se situace u oddávajícího-řekl nám že nás oddávat nebude a nevíme kdo teda to bude tak chci udělat více variant papírků..zkusím napsat té paní..díky za tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
@smuclinka jejda, no tak to jo, já mám kdyžtak předlohu ve Wordu na náš formát, ale bez oobrázku, budu dávat razítko...když neuspěješ jinde, tak klidně pošlu :-)
Odpovědět
no já jsem to nakonec v tom wordu dala do kupy :D ale když se tu tak rozhlížím, tak mám vážné nedostatky v moderních technikách :( jsem sto let za opicema :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@smuclinka tak to je super! :-) hlavně, že to máš po kupě, je jedno v čem to děláš ;-) a rozhodně nejsi za opicema, to já jen v rodině mám "grafickou horečku", takže se to na mně občas projevuje :-D
Odpovědět
@hannnahs ale je super, když tomu člověk rozumí, protože pak ta úroveň je jinde a vypadá to líp :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?