Svatební mini vína s fotkou, máte dodavatele?

Prosím, máte někdo osvědčeného dodavatele svatebních minivín s fotkou? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@kakaoporanu si vyrobte sami, taky si je budeme dělat. Koláž uděláš v wordu, příp. v jiném papíru, vytisknout na etikety, příp. v copy general to umí vytisknout fakt dobře a když koupíš vína v akci tak tě to vyjde suma sumárum na 25-30 kč. max.
Odpovědět
v Lidlu 24,- :-)
Odpovědět
souhlas s holkama, taky budem dělat sami ;-)
Odpovědět
a nemáte pak strach, že až svatebčané to víno třeba načnou - takže jim bude jasný že je to levný víno z lidlu? Nebo myslíte že se to nenačíná jakože na památku? Já nevím :)
Odpovědět
My budeme mit od : https://www.facebook tecka com/MaleVinarstvi75?fref=ts . Pani mela profil i tady,ale uz ho nemuzu najit pisu sni pres email. Mela tu hodne hodnoceni od nevest a vsechny byly mooc spokojene! Cena pekna + delaji i cokoladky nebo minicokoladky. Muzete si vybrat jak kapsly, tak ozdobny sisal v mnoha barvách
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu též doporučit male vinařství , je moc ochotá a cena je super..
Odpovědět
@petulka1989 a dáš prosím kontakt do zprávy?
Odpovědět
Profilova fotka
A kde pořídím vínko aby bylo bez etikety?
Odpovědět
Profilova fotka
@vlajka1 ahoj, nevím odkud jsi, ale já jsem dneska jen tak poptala jednu malou vinotéku (jsem v Praze), tak mě paní navedla, ať objednáme prázdné lahve s uzávěry (http://www tecka bricol.cz/) a ona nám tam stočí její víno, no to jsme na ceně kolem 20 kč (budeme od ní brát i víno na svatbu- tak bude asi malá sleva) no a etiketa, ta se udělá sama a vytisknu buď v práci nebo v Copy Gen. takže to bude max. 25 kč za lahvičku! Takže se poptej v lokálních vinotékách. Mají teď poměrně málo klientů (alespoň v Praze je vinotéka na každém rohu) takže jsou rádi za práci!
Odpovědět
Profilova fotka
@koada ok díky, jedna vinotéka tu je, tak snad budu mít štěstí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlajka1 držím palce
Odpovědět
@koada teda!! To je zatim to nejuzitecnejsi co jsem tady cetla!!! DEKUJI!!! Takou dobu resim kde koupit tak dobre mini vino jako budeme mit na svatbe, kdyz ho to vinarstvi nedela!! Tohle me vubec nenapadlo! Moc diky. Koupime, naplnime si ho sami!!! Jeee, ja mam radost!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lsvit Tak to jsem ráda, že se to někomu hodí... teď jsem to počítala, víno mají za 70 kč/1 l, takže to vyjde na cca 23 kč, ještě mrknu na jiný dodavatelé lahví, tyhle jsou dobrý, ale to co bych chtěla hlavně cenově je teď nedostupné....
Odpovědět
@kakaoporanu ja take doporucuji MALE VINARSTVI,skvely servis,domluva ,doruceni ,vinko moc dobre !!! Mela jsem os nich Vanocni vinka jako darky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte do Kauflandu, u nás mají malé Chenety a ještě nějaký druh v malých lahvích za 25kč, etikety udělám doma a nemusím nikde nic shánět a objednávat ;-)
Odpovědět
holky a jak tam tu etiektu nalepíte když si to doma vytisknete?
Odpovědět
Budete davat jako darek velka a nebo mala vina?
Odpovědět
@kolbena a jak na to víno prosím tě nalepíš tu etiketu vyrobenou doma?
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila jsem v papírnictví papír A4 dělaný přímo na etikety (1 kus cca 6kč), tu normální stranu potiskneš doma v tiskárně (vešly se mi na ní 4 velké a 3 malé etikety), vystřihneš a z druhé strany jen odlepíš tenký papír a etiketa je hotová :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamcatka21 pokud bys chtěla foto výsledku, napiš mi do IP tvůj email a zašlu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A budete dávat víno každé osobě a nebo když bude pár tak jen jeden kus?
Odpovědět
Profilova fotka
@kolbena posles i me?
Odpovědět
Tak to je super, vůbec mi nedošlo, že se prodávají i takové etikety co mají vzadu lepící část :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
můžete doporučit vinotéku, kde vám v Praze lahvičky naplnili?
Odpovědět
Holky, a nevíte, kde by se daly sehnat jen samotné mini lahvičky za rozumnou cenu?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzska9 ,Dobrý večer, velmi rádi pro Vás přichystáme minivína, či vína s originální etiketou. V nabídce máme 13 druhů kvalitních moravských vín z našeho sklepa - rádi se s Vámi dohodneme jak na etiketě na přání, tak celkovém konečném vzhledu láhve - výběr barvy kapsle, mašličky. nyní v akci minivína od 45,-Kč. K vínům je možné dodat zároveň i belgické čokolády ve stejném designu - vše Vám můžeme dodat i jako jmenovky. Naše zboží zasíláme i přepravní službou za velmi výhodnou cenu poštovného, s dodáním do 24 hod. od odeslání. V našem profilu je možné zhlédnout více fotografií i hodnocení našich zákazníků. Přidávám pro ukázku pár fotografií. Krásný večer! Lea
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by jste měla zjem děláme i jen samotné viněty na vínka z vlastní fotografii nebo motivem není problém zařídit i včetně naplněné lahvičky. Jukněte k nám na eshop, ale v podstatě stačí říct jen představu o barvách nebo motivu, či poslat fotku.
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za nabídky. Podívám se na ně a případně se ozvu. Přeji pěkný den.
Odpovědět
Profilova fotka
Nojo a jak řešíte uzávěr, když si koupíte lahvičky sami? Zarazit to jen špuntem? Ten hezký obal na špunt se asi podomácku udělat nedá...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?