Svatební etikety na víno jako výslužka

Ahoj všem ! Nechali jste si dělat svatební etikety na víno, co dáváte hostům jako výslužku ? Pochlubte se a inspirujte i ostatní :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Vyrobila jsem etikety na flašky pro rodiče .. Nebylo to nic těžkého vytiskla jsem to na tiskárně .. Vzala jsem papír, obkreslila etiketu, naskenovala a v malovacím programu ořízla a upravila fotku .. Udělala jsem trochu větší a přes originál etiketu přelepila .. Rodiče byli unešení 👍 .. Jinak výslužku klasicky cukroví a pak jsem koupila nažehlovací papír do tiskárny vytiskla opět naší fotku a nažehlila na trička 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Dobrý den, jsme malovinaři a naše vína lahvujeme také jako vína a minivína s etiketou na zakázku. Fota některých našich výrobků najdete i u nás v profilu, nebo na našem FB profilu. Je možnost také výběru z barevných kapslí a sisálových mašliček, aby vše kompletně ladilo k pojetí svatební tabule,V případě zájmu je možná také degustace vín v našem sklípku. V případě, že by Vás naše nabídka zaujala, Vám rádi poskytneme více informací na email. Přejeme Vám krásné plánování Vaší svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Dobrý den, vyrábíme vinětky na minivínka i klasická velká vína stačí poslat foto motiv či navrhnout přání a my vyrobíme náměty k výběru jukněte na naše eshopy nebo FB posílám jednu foto jen jako malou ochutávku ;o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?