Svatební dort a cukroví pro 36 lidí

Profilova fotka
Ahoj všem. Moc bych Vás chtěla poprosi o radu, z kolika kg mám nechat udělat svatební dort? budeme mít 36 lidí i s námi. Mám představu, že každý dostane odpoledne porci dortu, ale do výslužek dort nebude, bude cukroví, koláčky a možná rolády. Myslíte, že 8 kg je tak akorát na dort pro tolik porcí? a kolik kg by jste nechali udělat cukroví? aby bylo na stolech a něco se dalo do výslužek? bude 16 páru na svatbě a zbytek jsou děti. Děkuji předem za odpověď
Odpovědět
@gasina: co se tyce vysluzek tak 3/4kg je takova stredni tak akorat krabicka;dort ti reknou nejlepe v cukrarne, na stoly se rika 3-5 ks zakusku na osobu.
Odpovědět
Profilova fotka
já si nechávám péct u známé, dělá vynikající dorty, ale nemá odhad z kolika kg by bylo třeba. Musím říct, že sestra měla ted svatbu a dělala jí dort o 15 kg, ale bylo jen 30 lidí a bylo to brutálně moc. tak pořád počítám kolik udělat , aby ho tolik nezbylo .
Odpovědět
Nám paní říkala,že se počítá cca 150 g dortu na hlavy a 3-5 ks zakusku. Takže to je necelých 6 kg dort :-)
Odpovědět
Záleží na korpusu a náplní dortu, ale běžně se počítá (pokud je dort jako dezert po obědě, bez dávání do výslužek) okolo 150g na osobu :)
Odpovědět
@gasina Teda to se nedivím, 15 kg dort jsem dělala pro svatbu o 100 lidech :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@koh.jana no říkám, že ta známá peče výborně, ale nemá odhad kolik má být kg :_D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?