Svatební bublifuk - ano či ne, jaké máte zkušenosti?

Prosím o zkušenosti se svatebním bublifukem. Měli jste, dali by jste znovu a kdy ho event. dát hostům (před obřadem, aby dělali bubliny po...nebo až na hostině)? Nebyli pak od toho hosté upatlaní apod? Jaké máte zkušenosti z praxe? A nedělal skvrny?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme ho sice neplánovali, ale přišla s ním iniciativně svědkyně a nakonec to bylo fajn. Rozdala je hostům před obřadem, bylo to místo házení rýže/okvětních plátků apod. (na spoustě míst se házet nic nesmí). Upatlání se nekonalo, toho bych se nebála, i když třeba já jsem měla šaty koupené tady z bazárku, ne nějakou drahou róbu z půjčovny, takže bych to neřešila, ani kdyby nějaké skvrnky dělal. Ale ničeho takového jsem si nevšimla (kromě toho si půl hodiny po obřadu ženich sednul na borovou kládu a měl zbytek dne oblek zezadu od smůly, takže nějaký flek od bublifuku už by nás nerozházel :-D ) A určitě je rozdat před obřadem, k čemu by byly dobré po hostině?
Odpovědět
@drabik Už jsem viděla i bublinkový první tanec. Ale nevím, zda to byl záměr, nebo na to před obřadem jen zapomněli. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci na svatbě taky místo rýže bublifuky .... moje sestra je měla a byly z toho krásné fotky, fleky to nedělalo, pokud ano tak se vyprali, protože já ani zbytek rodiny šaty poškozené neměli. A v půjčovně na svatební taky nic neříkali. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bublifuky jsou fajn! Rozdat se mohou i po obřadě, hosté jinak neví co s rukama :) ideálně když si to vezme na starost třeba zmiňovaná svědkyně, kamarádky.. zároveň řeknou kdy to spustit.. Každá svatba má trošku jiný průběh a místo konání, zkuste třeba zmínit jak si to představujete, pak můžeme poradit konkrétněji. Já i tyhle věci probírám jako fotograf na předsvatební schůzce :)
Odpovědět
Profilova fotka
já to třeba ve smlouvě nemám, ale většina salonu má ve smlouvě zákaz používání bublifuků. Po vyčištění šatů na nich vylezou malé šedivé flíčky. takže bacha na to.
Odpovědět
@martinvlcek @mval @iveete @drabik Asi jsem měla zmínit, že svatba bude v kostele, takže tam asi bublinky moc nepřipadají v úvahu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jaasminka Tak např. když budete vycházet z kostela po obřadu (hosté ještě udělají špalír), pěkně to vynikne. A jestli má kostel vyvýšený vstup tak to bude ještě působivější :)
Odpovědět
Bublinky za me nee, stejne tak vystrelovaci konfekty apod. Je to svatba ne party, kam tyto veci zapadaji spise, a kdyz uz tak pak bych je vyuzila pri vecerni zabave... ted me docela rozesmala predstava mych foukajicich teticek a prarodicu :-D
Odpovědět
@jaasminka My budeme mít svatbu v kostele a bublifuky mít budeme, teda pokud dojdou z Ali :-D jak píše @martinvlcek, náš kostel má vyvýšený vstup, takže to bude při odchodu z kostela podle mě fajn :-) dám to na starost družičkám :-) prý se v Pepcu dá koupit náplň, která nedělá skvrny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jaasminka My máme svatbu taky v kostele a bublifuky se budou používat až venku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ano ano rozhodne ano. S bublinama jsou krásný fotky, baví foukat děti i dospělí. A skvrny na šatech.. no před mnoha lety s tím byla aféra. Ale já osobně jsem s tím na žádné svatbě problém neměla. Jeden čas jsem si svatební bublifuky kvůli fotkam dovážela z Anglie a nikdy nic.. možná tu fámu sirej svatební salony aby to nemuseli čistit. Těžko říct..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?