Poraďte prosím dárek pro svědkyni?

je náročná a líbí se ji kvalitní (značkové) věci. Moc děkuji za typ,radu a nápady. Děkuji
Odpovědět
Co treba retizek, hodinky, nausnice, penezenka nebo neco podobneho? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud trošku znáš její vkus, co třeba nějakou značkovou kabelku? Je to praktický a přesto vysoce módní kousek, který navíc bude mít pořád při ruce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky by to mohla být třeba jarní bunda ;-) či šaty 8-)
Odpovědět
oblíbený parfém, vůni :)
Odpovědět
Proč je nutné dávat svědkyni dárek???
Odpovědět
nechápu nač dávat svědkům dárek... měl by to být někdo tobě blízký,který přijde v Tvůj velký den s občankou a podepíše se ti..... a pak si s tebou užije zábavu... to je jako když se tu řeší,že svědkyně nechce nic dělat, no není to její povinnost jako není povinnost nevěsty jí něco dávat... navíc dostane květinu nebo ne?
Odpovědět
Profilova fotka
...A proto mám svědka :D Bráchu, který absolutně nic neřeší, žádný úkoly nemá (kromě jednoho- pořádně rozjet zábavu) a určitě by nechtěl žádné "blbinky na památku"... ;)
Odpovědět
Ahojte, zaujímalo by ma prečo má svedok/svedkyna dostať nejaký darček????
Odpovědět
Taky bych chtěla vědět, proč dávat svědkyni dárek?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zadnej darek nedostala a absolutne by me nenapadlo,ze nejakej snad dostanu, neocekavala jsem to. Nikdy jsem to nezazila, az dneska je to IN. A ze je narocna? To ji kvuli tomu budes vybirat neco spesl aby to bylo dost dobry pro ni? No to bych se na to vis co... Znackova kabelka? Nevim jak znackova ale modni znackovej a kvalitni kousek leze do radu tisicu a desetitisicu. To je vazne nutny platit tolik proto,ze mi nekdo jde za svedka? Kdyz uz tak neco od srdce, drobnost co udela radost, pokud ji to nebude stacit je to jen jeji problem. 8-)
Odpovědět
Ahoj, ja budem davat svedkyni-najlepsej kamaratke a druzicke-sestre darcek, pretoze mi velmi pomohli pri pripravach, radili mi, sestra mi navrhla oznamenia a vsetky tiskoviny. kupila som im jednoduche strieborne privesky s custom made napisom. Inak ak by si chcela nieco originalne, tak mozem doporucit slovensky e-shop Sashe - najdes tam strasne vela veci, kazda vec je original, pretoze to vyrabaju sikovni slovenski ci ceski remeselnici, ktori sa tymto sposobom prezentuju. Prikladam ilustracne foto privesku.
Odpovědět
Ach jo, zase tu každý odpovídá na to, na co se ho nikdo neptal. Nenapadlo vás třeba, že nevěsta chce dát svědkyni dárek jako poděkování za pomoc s přípravami? Než tu řešit, jestli je to nutné a proč... Nedáváte - nedávejte, ale tak neodpovídejte, když nemáte čím poradit. Moc tenhle místní trend kritizovat něco, co sám nemám nebo neznám, nechápu ;-) @lenickaondrik Já budu své svědkyni dávat jako památku a poděkování knížku s osobním věnováním. Knížka se jmenuje Pět jazyků lásky, má souvislost se vztahy a manželstvím samotným, já osobně ji mám moc ráda, hodně mi dala a pevně věřím, že přinese jednou spokojené manželství i jí - je tak napůl "pro štěstí" :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já budu dávat takové to zrcátko do kabelky s nápísem: úžasné Zůze Hanka a Michal 30.5.2015
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?