Poraďte dáreček pro svatební hosty

Profilova fotka
Přijde na svatbu karikaturista a každý si odnese i svůj portrét ale co k tomu?? :(
Nic - co by?:-D Myslím, že tohle bohatě stačí, navíc to na svatbě má málokdo. Ještě se pak dávají svatební mandličky na hostině, ale to nevím, jestli to lze přímo považovat za dáreček:-) A někdo pak dává i malá vína se svatebními etiketami. Já osobně nedávala svatebčanům krom výslužek nic:-D ]-( Jen ty mandličky a vlastně ještě svatební čaj (máme přezdívku Čajíci;-) ), tak to bylo jako fórek:-)
Profilova fotka
Ja uprimne receno nechapu tenhle trend davat hostum darecky... My zavrhli vinecka, cokoladky, mandlicky, hrnecky, apod. Objednali jsme z Ciny hromadu USB flasdisku a po svatbe pak kazdemu posleme vyber fotek ze svatby, stejne by je po nas kazdy chtel, tak budou mit fotky na pamatku a k tomu "darek". Platime jim jidlo, piti, ubytovani, dostanou vysluzku, myslim ze darek nikdo urcite neceka... Jinak portret od karikaturisty urcite staci, je to hezky napad :-)
Profilova fotka
Ahojík stačí portrét je to zajímavý nápad :)no my teda máme minivína s jmenovkami a mandličky a teda ještě dostanou výslužku a bude to vše:)
Profilova fotka
My to taky řešíme karikaturistou... malovat bude přímo do svatební knihy, to se pak oskenuje nebo vyfotí a znovu vytiskne, akorát už bude dole napsáno děkujeme a datum naší svatby... Víc nic... pozvání, jídlo, ubytování je myslím dostačující... na svatbách, kde jsme v poslední době byli taky vynechali dárečky a nikdo se nad tím nepozastavil... ;-)
Profilova fotka
Diskuze na toto téma už tady jsou (http://www.beremese.cz/diskuse/dareck..., http://www.beremese.cz/diskuse/dareck..., http://www.beremese.cz/diskuse/dareck...).
Profilova fotka
Ahoj, obrať se prosím na témata doporučená @makovaapanenka, které tímto děkuji. Tvé téma, jako duplicitní, zamykám. Měj se fajn :) J.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?