Poradíte kde sehnat tyto sáčky?

Hledám a hledám, ale nenacházím :-(. Holky, měla některá z vás koláčky v sáčku? Moc se mi to líbí, ale nemůžu sehnat nikde správný rozměr - koláčky budou mít tak 4-5 cm. Moc děkuju všem!
Odpovědět
Kupovala jsem trochu menší v obyčejném papírnictví u nás ve městě. Měli tam různé velikosti. Zkoušela jsi něco takového? Bylo to takové maličké papírnictví, kde mají snad všechno na co si vzpomeneš :-)
Odpovědět
Vidíš, to mě nenapadlo :-), já pořád koukám na net, tak jsem si myslela že to objednám, ale nikde nic takového nemají. Díky za tip, někam zajdu :-)
Odpovědět
@svatbajanaahonza :-) Zkus, nevěřila bych tomu, že je tam budou mít, ale měli...potřebovala jsem fakt malinké, jen na mýdýlko...A měli :-)
Odpovědět
Já potřebovala specifické na vizovické pečivo a měli tady https://www.celofanove-sacky.cz . Výborná komunikace a z jedné strany republiky na druhou dodané do 2 dnů.
Odpovědět
Je pravda, že v takových těch zapadlých papírnictvích člověk sežene snad cokoliv :-) Je to stejné jako s malými drogeriemi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás v papírnictví je také mají :-)
Odpovědět
Holky, moc děkuju :-) Ještě jsem nikam nestíhala skočit, ale až bude chvilka času, tak se někde určitě zastavím :-)
Odpovědět
Tady jich je spousta i s poštovným zdarma :-) Jen lhůta dodání cca 14 dní, ale můžu doporučit, taky jsem tam sáčky kupovala. http://www.aliexpress.com/wholesale?c...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?