Pomoooc! Mýdlíčka, šumivky, pečený čaj a další - poraďte prosím!

Ahoj všem! :) Mám nakoupeno, konečně zásilka dorazila domů, já našla nějaké ty recepty, ale raději bych si nechala poradit od vás, které již máte zkušenosti! :) Budu vyrábět jako dárečky hostům mýdlíčka ve tvaru srdce, šumivky - také ve tvaru srdce, peeling z mořské soli a třtinového cukru a pečený čajík :) Můžete se podělit o recepty? :) Hlavně na pečený čaj a mýdlíčka :) Budu moc ráda a moc to uvítám :) Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud máš mýdlovou hmotu, nakrájet na co nejmenší kousky a opravdu pomalinku zahřívat at se nedělají bublinky, potom přidáš aroma, barviva zamícháš a naliješ do silikonové formy, zachvíli to je tuhé, vyklopíš a necha to tak 14 dní dýchat, když jsem dělala více barevná, po 14 dnech se mi začaly ty barvy vpíjet do sebe, tak je nepší to nekombinovat. Přidávám sušené květy, do průhledné obarvené hmoty třebas třpytky, mletou nebo zrnka kávy, sypané čaje atd. ale to vždy až kdyz je hmota rozpuštená že to tam nasypu trochu zamíchám, protože to barví, a hned sliju do forem. :-D
Odpovědět
@zuuzzkkaaa Super děkuju :) já to akorát nebudu dělat z mýdlové hmoty, ale nakrájeného sensitive mýdla :) je to daleko levnější varianta :) každopádně postup super, děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak já to z mýdla zkoušela taky, ale blbě se mi to rozpouštělo a bylo to takový divný, tak držim palce
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
A jak se prosim delaji ty sumivky???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?