Poděkování rodičům, svědkům

Profilova fotka
Prosím o inspiraci na dekovne dárky svědkům a rodičům. Vím ze uz to tady mnohokrát bylo ale ja bych raději něco originalnejsiho než zrcátka ci klicenky. Děkuji
Odpovědět
My rodičům na svatbě poděkujeme v přípitku a po svatbě jim uděláme z našich svatebních fotek fotoknihu :-)
Odpovědět
Od nás dostanou lahve vína z roku, kdy jsme se narodili. A pak ještě perníková srdce, nad tím jsem hodně váhala, ale nakonec budou také.
Odpovědět
My budem mit pro rodice podekovani v psane forme a dostanou od nas hodiny pro nejlepsi rodice a datem svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba bylinné a ovocné sirupy vhodné pro přípravu osvěžujících limonád nebo alko drinků či poctivé džemy a marmelády, kde je 66-70% ovoce nebo pečené čaje? Na lahve je možnost napsat Vaše jména, datum svatby....Druhy: jahodový, jahodový s mátou, šípkový, trnkový, meduňkový, mátový, červený rybíz, sedmikráskový, pampeliškový, bezinkový, bezový, ostružinovo-šalvějový, borůvkový,malinový, jitrocelový....
Odpovědět
Ahojki my budeme mit podekovani ve styli oznameni a chceme jim koupit nejaky vikendovy pobyt. Po svatbe dostanou foto knihu. Svedkum mam klicenku a placatku ;-)
Odpovědět
My dávali rodičům dárky, které měly symbolizovat minulost a budoucnost. Samozřejmě hlavní k tomu byl náš osobní popis. Mamky: Starožitná brož s českými granáty (dají se stále koupit relativně levně v antiku) - symbol toho, že si vážíme minulosti, a že je a bude i minulost stále krásná. Taťkové: Pravé šampaňské určené k archivaci - symbol toho, že už teď je náš vztah díky nim krásný, ale časem bude zrát - navíc jsme tam měli, že na 20. výročí naší svatby ho s nimi otevřeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Prodáváme plechové krabičky různých velikostí. Je možné mít zde vlastní text, jména, fotku, nebo jen Děkuji za syna, Děkuji za dceru.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbacolor vase nabidka me zaujala ale na vasich webovych strankach zbozi nevidim
Odpovědět
Profilova fotka
@sladoch ano, bohužel na stránkách máme zatím zboží z půjčovny, eshop (prodej) je nyní v procesu výroby. Pokud budete chtít něco konkrétního, nebo cenovou nabídku, tak vám můžeme poslat emailem. Prosím napište nám o co byste měla zájem.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme rodičům dali dárky podle jejich povah :) Tchán dostal kvalitní nůž (rád vaří), můj tatínek plnící pero (je vysokoškolský profesor) a maminky dostaly šperky :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mrknete na nas web. Specializuji se na vyrobu darku pro rodice a svedky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?