Nakupy aliexpress

Profilova fotka
Ahoj holky, Mam dotaz,mate zkusenosti s nakupovanim pres aliexpress,jak to funguje? Chtela bych si objednat pres eshop levnejsi svatebni dekoraci. Dekuji
Odpovědět
mám s tím velice pozitivní zkušenosti :)
Odpovědět
Zatim jsem objednala jen dlouhe saty pro druzicky a samolepku na zed a maximalni spokojenost. A dekoraci planuju taky. Co konkretne chces kupovat?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojki s aliexpress.com nemám problém , když nakoupíš u prodejce který už něco prodal a má pozitivní zpětné vazby mělo by to být v poho :-)
Odpovědět
Já tam taky nakupuju,už tam mám na svatbu vybraných plno blbinek za super penízky, objednávám od léta, všechno bez problémů došlo. Ale nemají problém vrátit peníze. Na facebooku je spousta skupinek, kde ti s tím kdyžtak poradí nebo mi pisni zprávu ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@snecek87 Prosím prosím-mohla by jsi mi do zpráv písnout, jak funguje objednávání přes aliexpress?jak se platí, co doprava a dodací lhůty a tak? nemám zkušenosti, tak se trochu toho bojím,ale mají tam super věcičky:-) děkuju moc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj,jak dlouho u vás trvalo dodání z aliexpressu?
Odpovědět
Profilova fotka
@jendurka Jak u čeho. Něco mně došlo za 14dní a na jednu věc čekám od konce října :-(
Odpovědět
Já na všechny věci čekám už téměř měsíc :-( tak nevím jestli je to normální. Díky za info :-(
Odpovědět
@jendurka Je to celkem běžné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme do toho šli po hlavě a objednali přes aliexpress žaket a můžu říct, že jsme oba naprosto spokojení. Nádherná kvalita, šité na míru a prostě paráda. Dorazilo velmi rychle, jen pokud objednáváš něco dražšího nad 22 EUR, tak čekej, že nejdýl si to pobude na celnici, alespoň dle našich zkušeností.
Odpovědět
Objednávala jsem jen drobnosti- Balonky, lampiony atd.Tak uvidím,kdy to dorazí.Moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
Obvykle píšou 3-5týdnů ale počítám s tím, že teď kolem Vánoc to bude i déle. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Úplně v pohodě jen je třeba dát na reference ostatních, aby Ti neposlali, protože někteří jsou schopni poslat i něco jiného než mají nafoceno
Odpovědět
já na aliexpress kupuju veškerou dekoraci a jsem vesměs jen spokojená...dodání okolo měsíce, něco dorazilo i za 14 dní...prodejci tam hodně dbají na hodnocení kupujících, takže si většina nedovolí za špatné zboží nevrátit peníze nebo poslat nové. Nejlepší na tom je, že mi všechno přijde až pod nos, i když některé zboží je cenově stejně jako u nás, ale na českých e-shopech se platí poštovné, tam většinou ne. Nemám čas lítat po obchodech, jsem pracovně dost vytížená, takže za mě nejvýhodnější nakupování :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@jendurka záleží na způsobu platby a co za zboží objednáváš, ale do 2 měsíců je 100% doma ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ja nakupuju na http://ali.pub/8hgre Po registraci si vyberes zbozi a zaplatis kartou. Musis mit kartu pro platbu na internetu. Nasledne prijde mejlik, ze se platba overuje. Trva to tak 24 hodin. Potom uz se objednavka zpracovava a dodavatel ma na to okolo peti dnu zasilku poslat. Potom uz Jen cekas na balik. Pokud nedorazi v urcenem case, obvykle 15 az 60 dnu(me chodi do mesice) otevre se spor a penize vrati. Tam je dobre, ze penize nejdou prodavajicimu, ale na Aliexpres a po potvrzeni dosleho zbozi, mu to az posilaji.
Odpovědět
Nakupuji asi cca. Přes 3 měsíce od Ali a musím říct zhruba 17.000 za dekoraci výzdobu Balónky Svíčky Svicny Stuhy Led světla Tüll Květiny Organza Dárky pro hosty Bizuterii Svatební oznámení Svatební skleničky A spousty jiného. Vše mi přišlo v pořádku až na jeden jediný kovový svícen který byl ohnuty jinak z 25 objednávek vše hezké a v pořádku..
Odpovědět
Ahoj nevěsty, chtěla bych se zeptat na doručení od Ali? Psali mi, že 4.12. odesílali a stále nedoručeno. U nás dodá pošta? Jak dlouho doručovali vám?
Odpovědět
Profilova fotka
@markettav To ještě není nijak dlouhá doba, mně většina věcí došla obvykle tak do dvou měsíců, přes ČP. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@markettav to je uplne v klidu, vetsinou to mas pod zbozim napsane, napr. 19-30 dni apod, jak kdy a jak u ceho
Odpovědět
Děkuji za info :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?