Musí se dávat výslužka?

Ahoj holky, tak nejak jsem zapomela, ze se dava vysluzka :D to se musi? Je to slusnost? A co do ni? Neco jednoducheho. Nejsme vubec na sladke, nejradej bych ani kolace nekupovala, kdyz bude dort. A co dat do vysluzky jen ty male kolacky? A kolik? Prosim poradte
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dřív to byla samozřejmost, dnes už bych řekla že je to dost individuální. Někdo je dělá, někdo ne... Někdo místo toho dává malé dárečky, někdo nic. Osobně si myslím, že to jde i bez ní.. Tím spíš, pokud je sladký bar a podobně. Já bych je taky klidně vypustila.
Odpovědět
Dobre dekuji ten maly darecek pro kazdeho by se mi libil vice. Ale porad nevim co sladkeho krome dortu jeste udelat? Nebo se na to vyprdnout? :D dort je asi malo?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je všechno na vás.. A na tom v jakém duchu a stylu to chcete, v jakém složení lidí, kde, s jakým rozpočtem.. ale je fakt, že jen dort mi ze sladkého přijde trochu málo (ale já jsem celkově na to žrádlo) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme malý dáreček plus krabičky připravené na zbytky :) ale měli jsme svatbu v dost neformálním duchu :) a ze sladkého určitě nejvíc frčely koláčky, pak věnečky a malé rolády a samozřejmě dort, ten se snšdl téměř celý.
Odpovědět
My budeme dávat koláčky s oznámeníma, až budeme hosty zvát. Po svatbě nebudeme dávat výslužky, ani dárky. Upřímně? Ty dárky jsou z mého pohledu krámy. Mám doma otvírák, zrcátko a ani jedno jsem nepoužila. Čokoládky jsem nesnědla atd. Jsou to z mého pohledu vyhozený peníze...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem rozhodně pro výslužky, oznámení budeme posílat, takže hosté budou ochuzeni o koláčky při zvaní, tak aspoň jedno ať kruci máme :-D Candy bar mít nebudeme, budeme mít klasické koláčky a drobné cukroví a nějaké odlehčené ovocné dezerty. A vřele souhlasím s předřečnicí, pokud není dárečkem něco, co se dá sníst či vypít, je to zbytečný krám.
Odpovědět
@pirek co to je candy bar? :D
Odpovědět
Tak ted uz vubec nevim. Na jednu stranu je fakt, ze ten darek se nekam odlozi. Chtela jsem koupit starozitne klice a na kazdem by byl listecek s citatem. Ja kdybych byla ja na svatbe, tak bych radeji darecek nez zradlo :D ale zase kdyz muzu dat do vysluzky to co zbyde, kdyz nekdo bude odchazet naberu neco z rautu plus kolacky? :D A to mam kazdeho.hlidat.jestli uz nahodou neodchazi? Nebo se pripravuji predem nejake balicky s jidlem?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem chtěla dělat max výslužky, ale budu mít i koláčky..obě maminky se za to postavili, že dostávají vždy od celé ulice atd..no jelikož svatba bude celá v mé režii a bude pro ně lehce netradiční, tak jsem na tohle kývla, aby v tomhle byli spokojený :D...jen nevím, co do výslužek..chtějí objednávat nějaké dorty, já bych dala zbylé sladkosti, jen se bojím, aby zbylo...
Odpovědět
Doporucuju objednat nejake cukrovi, nebo minizakusky, a mit to v krabickach pripravene predem, da to docela praci a urcite nechces, aby maminky nebo kdokoliv travil svatbu tim, ze bude krabickovat vysluzky. My teda v tomhle byli hodne prdli, vysluzku dostal kazdy, kdo sel prakticky kolem, ale kazdy byl rad a krabicku si vzal. A co vim, tak hoste ocenili, ze tam bylo neco jineho neu na stolech. Davali jsme venecky, takove kostky (jakoze rezy) a par kousku pernicku.
Odpovědět
Ja dávala do vysluzek, mini dezerty, pár kolečku a cukroví. U nás v rodině se vysluzka dává vždy krabička na rodinu. Dávala jsem i krabici do práce, všichni dorazit nemohli, tak at z toho taky něco mají, když nám přispěli na svatební dar.
Odpovědět
Profilova fotka
My asi dáme řízky, minimálně moje strana rodiny je vždycky smutná, když dostane sladké a žádný kus masa :D
Odpovědět
Článek se načítá
@mareritt to je dobry napad. Vymyslela jsem neco podobneho. My delame dobre utopence. Tak udelame kazdemu sklenicku : na opicku :D no a par kolacku zabalim t budou ke kaficku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kulihrasekzeleny mimo tema...nemas miminko breznatko 2017?
Odpovědět
@janicka_bike ano ty jsi z konika? :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kulihrasekzeleny jj, ale mam tam jiny nick brouk2 ... mám taky březňátko :)
Odpovědět
@janicka_bike a budes se letos vdavat? 😁
Odpovědět
Profilova fotka
nedavali jsme, ale co zbylo, tak si kazdej mohl rozebrat
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme dávat vysluzky se svatebnim oznamenim těm kdo není pozvany na svatbu.
Odpovědět
@tamadla dekuji my prave vsem co posleme pozvanky zveme i ke svatebnimu stolu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kulihrasekzeleny nene já už to mám za sebou :) ale hned bych si to zopakovala :) my máme miminko ze svatební cesty:)
Odpovědět
@janicka_bike jee no tak to je kraane! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu nabídnout pro ostatní nevěsty jako svatební výslužku bylinné a ovocné sirupy, tradiční i netradiční džemy, pampeliškové a sedmikráskové medy a pečené čaje. Ceny od 32,- Látkové a háčkované kloboučky ladíme do barev Vaší hostiny. Produkty jsou vhodné i jako výhra ve svatebním kvízu:-) Osobní převzetí v Praze, či okolí Lázní Bělohradu nebo zasílám přes PPL.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?