Minivína, kde seženu a jaká je cena? Brno

Profilova fotka
Holky, kde seženu v Brně minivínka pro hosty? Máte někdo nějaké zkušenosti?Případně i mimo Brno :-) A taky jak vychází cenově. Díky.
Odpovědět
my máme ze Znovína Znojmo, dovezli nám je do Brna na prodejnu, mám pocit, že 24 za jedno, dokonce nám vyšli vstříc i v tom, že nám tam nenalepili přední etikety, takže jsme to nemuseli složitě přelepovat
Odpovědět
Pokud vím,tak mini vínka nabízí Nejkrásnější svatba v Brně.Dělají je i templářské sklepy...
Odpovědět
@werun_vb Já jsem se teď kupovala v Lidlu za 24,- Kč, dozdobím si je sama. :-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
Profilova fotka
A jak je zdobíte? Já si vůbec nevím rady s etiketou... Děláte ji ve wordu a pak tisknete na samolepící? Děkuju za každou radu..
Odpovědět
Profilova fotka
@petramaloch já to tak budu dělat, resp. budu dávat naší fotku, takže si to udělám v powerpointu, přes textové pole vložím text, pak do pdf a v copygeneral mi to vytisknout na samolepící papír. Na netu jsou i šablony. Obdobně jsem dělala i svatební oznámení. Je to lehký.
Odpovědět
Já jsem kupovala "křivé lahve" norm v obchodě a vyšli na cca 25Kč - mám v albu. Hodí se mi i barevně..
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nakonec zvolili 0,7l vínko, protože nebudou výslužky a etikety nám udělala paní co dělala oznámení a pozvánky ke stolu, takže všechno je v jednom dekoru. Jinak cenově, vinaře máme nějakýho známýho cena za 0,7 bez etiket 50,- Kč.. zase na druhou stranu čekala jsem méně, u nás v globu profávají ve vinotéce dobrá vínka za 49 + 3 kč láhev. Samolepící etiketa vyšla na 15 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?