Med v malých skleničkách, kde ho seženu?

Profilova fotka
Ahoj holky, moc prosím, nevíte, kde by se dal sehnat med v takových těch malých skleničkách? Byla to snad jedna porce. Na netu nemůžu nic najít, jenom v plastových vaničkách ;-( chtěla bych ho dávat na svatbě s naší etiketou místo čokoládiček.
Odpovědět
a odkud si....
Odpovědět
Profilova fotka
@mischako od Nymburka
Odpovědět
@annazuza aha tak to asi nic??? ale třeba my máme v brně obchod a tam prodávaj různý medy, propolis, kosmetiku a různý výrobky z medu, vosku kašičky, třeba tam taky máte takový obchod....
Odpovědět
Profilova fotka
@mischako zkusím se pozeptat :) my kupujeme med od včelaře, tak jestli neseženu, tak asi nakoupím malé skleničky a necháme si je naplnit u něj.
Odpovědět
Profilova fotka
@mischako a děkuji :-)
Odpovědět
@annazuza teď sem to našla a je to včelařství..... tak se zeptej třeba rovnou toho včelaře..... v tom obhodě, co sem o něm mluvila totiž prodávají i ty potřeby pro ně není zač a ať najdeš co hledáš..... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annazuza Jinak i tady na beremku je slečna,která nabízela udělání medíků....nebo bych zkusila flér...jinak na fléru prodávají ony nálepky s datem i se jmény manželů
Odpovědět
Profilova fotka
@annazuza Ahojky, jsem příznivcem homemade (na naší svatbě jsme měli většinu věcí vyráběných "na koleni" doma). Moje rada - od kamarádek, co mají malé děti sežeň malinkaté lahvičky od prvních dětských příkrmů i s víčky. Kup si bílou nebo jakoukoli jinou barvu ve sprayi v marketu (třeba Baumax nebo OBI), med od vašeho včelaře + etikety si sama navrhni v PC (je to jednoduché - stačí ti word) a vytiskni na samolepící A4 a pak vystřihni). ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lukianna Jééé, super :-) máme doma mimčo a nějaké příkrmy už padly a je to v pěkných skleničkách, tak už vím, co s nimi :-) to mě vůbec nenapadlo, dííííky. Také si hodně dělám sama, tak snad se to podaří. A moc díky za nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annazuza No to vůbec není zač, budu se těšit na výsledek, doufám, že se pochlubíš...... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?