Máte tip, kde se dají sehnat levné vějíře pro hosty?

Profilova fotka
Svatbu máme v půlce července a plánujeme venkovní obřad. Doufáme, že nám vyjde počasí a bude hezky. Ale upřímně sedět na přímém slunci v 36-ti stupních také není ideální. Pro účel osvěžení hostů sháním okolo 50 kusů vějířů (nejlépe bílých). Samozřejmě za dobrou cenu. Máte někdo nějaký tip, kde se dají sehnat? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky viděla jsem je třeba tady http://www.studenygroup.cz/produkt/-s... a můžeš si je nechat potisknout třeba i s monogramem a pak je můžou mít hosté jako dárek.
Odpovědět
Profilova fotka
kamaradka mela vyrobene... mozna bych sehnala fotku, ale meli harmonogram asi na A6 a k tomu meli pridelanou lekarskou spachtli pres nytek nebo kovovy knoflik ( v galanterii se to da koupit, natlouka se to kladivkem). takze spachtle sla otocit za harmonogram a panove to mohli mit schovane v kapse saka a nebo se s tim damy mohly ovivat... ja to taky chtela, ale prselo a bylo 13 stupnu tak jsme spachtle nepridelali...
Odpovědět
Ahoj! Záleží, kolik do toho chceš investovat. Kamarádka vějíře a podobné věci dováží, ale 50 ks by bylo za 2.000 Kč. Jsou ale moc hezké. To žebrování je z přírodního bambusu a potažené umělým hedvábím. Délka je 21 cm a šířka při rozevření 38 cm.
Odpovědět
Máme teď v akci posledních cca 20 kusů zelených vějířů, cena od 29 Kč.Jinak jsou ale vějíře už celkem vyprodané a čeká se na další dodávku, která bude až někdy mezi červnem a červencem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Nebo nějaký prodejce reklamních předmětů.
Odpovědět
Já sem kupovala na Aliexpressu. A jsem naprosto spokojená :-) https://www.aliexpress.com/item/1PCS-...
Odpovědět
taky mám z Ali a jsou super
Odpovědět
Mě dnes přišly bílé a světle růžové vějíře, trochu jsem se bála, jak to bude reálně vypadat, ale jsem spokojená :-) Objednávala jsem zde: https://www.reklamni-predmety-darky.c...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?