Losy místo peněz

Holky, jaký máte názor na takové něco, s přítelem jsme to viděli na jedné svatbě a pořádně nás to zaujalo, při pozvánce měli napsaný krátký veršík něco jako nemusíte nám nosit drahé daří potěší nás stírací los. S budoucím manželem jsme maniaci do losů a tak přemýšlíme vymyslet něco podobné, že například místo finančních příspěvků, by nám svatebčané přinesli losy, že při tom tanci kde se vybírají korunky, bychom my vybírali losy a alespoň bychom pak ještě na pořádně dlouho měli postaráno o zábavu. Myslíte, že se něco takového může u nás v Čechách setkat s porozuměním se strany hostů, nechceme od nikoho, aby nám kupoval drahé dary a nevím jaké peníze dával, proto jsme přemýšleli nad tím jak to mile vyřešit a naznačit jim až nic extra nenosí.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se to libi! Taky mam losy rada a treba se na vas usmeje stesti ;-) Proc by se to nesetkalo s pochopenim... Vsak kdo bude chtit donest penize, muze i tak. Ale ja bych jako dar radeji vybrala hezke losy nez dala do obalky tisicovku.
Odpovědět
Proč ne, pokud vám to udělá radost :-) Lepší než když se sejdou tři varné konve :-D To bylo myslím v nějakém seriálu, že přinesli novomanželům vsazené sportky. Já takhle dala mamce k narozeninám vsazenou sportku a dokonce i vyhrála. Sice jen cca 200 kč, ale i to potěší :-)
Odpovědět
Teeda, zní to suprově. Určitě je to dobrý ale hlavně originální nápad ;) Přeju aby Vás hosté respektovali a sešlo se Vám spousta losů ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme losy teda dávat hostům, ale obráceně je to taky fajn, tak držím palce, ať se vám jich sejde co nejvíc a seškrábete si výhru aspoň na svatební cestu :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Když milujete losy, je to skvělý nápad. Každej si tak může zvolit dle svých možností, za kolik vám losy nakoupí. My také nechceme peníze. Tak máme na svatebním webu odkazy na několik darů a každej si vybere a zarezervuje. Jsou tam dary od 500 Kč až do 4 tis. takže záleží na každém, co si vybere.
Odpovědět
Tak, nevím jaká je pravděpodobnost, že se na nás takto usměje štěstí (po svatbě dám vědět: D) ​​ale myslím, že minimálně o zábavu budeme mít postaráno, když si vezmu, že budeme mít cca 100 hostů a na každého, kdybych jen jednen los počítala je to zábavka na několik hodin: D
Odpovědět
my poprosili hosty o stírací losy nebo vsazenou sportku místo květin, nikdo se nad tím nepodivoval, květiny naštěstí opravdu nenosili (u nás je to tradice)...no dostali jsme zhruba nějakých 50 losů a bylo to fajn, na svatební cestě jsme stírali a kontrolovali jako diví :-) každopádně máme rozhodně štěstí v lásce, protože žádné miliony se nekonaly :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?