Kolik kg svatebního cukroví objednat? Bude 35 výslužek

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky potřebovala bych poradit,budeme mit 35 výslužek a neví kolik cukroví objednat, nepočítám do toho koláčky atd.jen cukroví a aby bylo i na stoly . Díky za nazor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 Dobrý téma pro konverzaci, přikláním se k tvé otázce...my budeme mít zhruba stejný počet výslužek a také nevím kolik...
Odpovědět
Ahoj, v létě jsem měla svatbu se 70 svatebčany, dělali jsme cca 32 výslužek. Objednaného cukroví - hodně drobného jsme měli celkem 10kg+minizákusky a koláčky. Cukroví hrozně moc zbylo. Na hostině se všichni pustili spíš do minizákusků, největší úspěch měli malé košíčky.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme pro 70lidi,pocitali jsme pocet na osobu meli 10Kg cukrovi a 5kg kolacku a zbylo.Pocitali jsme pocet na osobu 4ks cukrovy a 6ks kolacku.Meli jsme male kolacky,
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc holky :-),aspoň malá představa,aby se toho neobjednalo zbytečně moc :-)
Odpovědět
@majda81 Výslužky jsou v každém kraji různé.Někde jde o malé symbolické výslužky,jinde se zas dávají poměrně velké.My měli celkem cca 30 kilo cukroví / včetně koláčků/ Na hostině jsme měli tak cca 10 kil.20 kilo bylo do výslužek./ těch bylo zhruba 30/ Jednotlivcům nebo párům se dávala půlkilová výslužka.rodinám kilová.Do práce kilo a půl atd. atd.
Odpovědět
myslím, že každá dobrá cukrářka by vám měla říct, kolik čeho pro kolik lidí objednat
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka Přesně jak píšeš ... nám taky cukrářka řekla, že do výslužek dává tolik a tolik a na stoly tolik a tolik ... samozřejmě si to můžeme upravit jak chceme, ale ona ví, co dělá a o čem mluví, tak to necháme na ní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky tak nakonec jsem objednala 14kg cukrovi,krabičky mam 18x2O takže by to melo stacit......................... Díky za diskuzi :-)
Odpovědět
@ilonkaseda u nás se to dává spíše na kusy zákusků a koláčků než na kila, takže v tom bych neporadila, asi, a kolik je to kousků to kilo?
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax cca by to mělo být 100ks,ale dle toho jak je cukroví velké :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
mi davali 30 dkg cukrovi plus kolacky
Odpovědět
Profilova fotka
Ze zkušeností vím od několika nevěst (kterým jsem dělala dort, minidezertiky, koláčky a cukroví), že to cukroví zůstává na stolech. Všichni si spíš vezmou minidezertíky a koláčky. Když byste chtěla, můžu pro Vás vše pripravit a privezt na hostinu. Lucie
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Teď řeším podobnou otázku - výslužek budu dělat jen 25 a objednali jsme 20 kg cukroví. A paní cukrářka chce za kilo cukroví 400 Kč.. prostě mi pro tak málo lidí přijde zbytečné dávat 8 000 za cukroví, o kterém si stejně myslím, že minimálně polovina zbude a nikdo se toho ani nedotkne. Když se zeptám cukrářky, co si myslí, že se na svatbách nejvíce jí, tak mi pochopitelně řekne, že to cukroví, protože za něj si účtuje nejvíce. :-D
Odpovědět
Holky, my měli tuším kolem 30 výslužek v rozměru 10x15 cm a 2 velké dortové krabice do práce a cukroví jsme objednávali 9 kg a bylo to akorát do výslužek (tam jsme dávali i pár mini koláčků). Na stoly jsme chtěli dávat jen koláčky a makronky, protože ze svateb, které jsme absolvovali před tou naší vždy cukroví na stolech zbylo a nikdo ho nejedl.
Odpovědět
Profilova fotka
Já za sebe už mám myslím rozhodnuto. Dnes zavolám cukrářce, ať si 20 kg cukroví škrtne a ať ho udělá jen 10 kg + ať udělá o dva nebo o tři řezy více. Bude to lepší. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojte ja budu mit 80 z toho 9 deti kolik mela si mit cukrovi nebo spis jak velky man byt svatebni dort vsichni mi rikaji ze vsichni chteji hlavne zkusit svatebni dort ale ja myslim ze kdtz tam bude dostatek cukrovy tak staci jeden a maly ne diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?