Kolik kg cukroví třeba na svatební stoly?

Prosim o tipy,kolik kg cukrovi objednat, nebudeme delat vysluzky a bude jeste trochu kolacku a tripatrovy dort. Lidi bude cca 40 a par deti...dekuju za nazory
Odpovědět
Mne radila cukrarka. Mame svatbu v zime, coz ma take svuj vliv. Na 65 lidi vcetne deti je 10kg cukrovi. Dort bude take, takze pocitam, ze toho bude dost :)
Odpovědět
Jj,dekuji u nas jsou spis masozravci,tak mam strach aby toho moc nezbylo,ale aby taky nechybelo....Dekuju
Odpovědět
To u nás také, z 5 dortů zbylo 1,45 (neměli jsme patrový). Cukroví má tu výhodu, že jej lze zamrazit :))
Odpovědět
Profilova fotka
my krabičky dávat budeme. Co se týče hostiny, tak tam bude 5 druhů cukroví - čokoládová pěna, věnečky, indiáni, ovocné košíky a trubičky + koláče. Bude nás +-55 a počítám, že bych od každého nechala udělat cca 50 kusů. Jedna známá vdávala vloni dceru a říkala, ať to s cukrovím nepřeháníme, že co přivezly na hostinu, to taky odváželi. Jediný co bylo snědený, tak koláče. všichni si dali ke kafi dort a pak spíš slaný (řízky, sekanou atd)
Odpovědět
Na našich svatbách jsme počítali na stoly 7-9 ks na osobu a vždycky to stačilo,něco málo i zbylo.Ke kávě se krájel dort.Výslužky vždycky přizpůsobujeme počtu lidí pro které je určena.Třeba pro dva jsme dali alespoň 8 kousků ať to nevypadá jako ošizené.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?