Kdy předat dárky pro rodiče?

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěstinky :-) Chtěla jsem se zeptat, kdy by podle vás bylo nejvhodnější předat tyto dárečky rodičům (viz foto)? Nebo kdy je budete předávat vy (pokud budete nějaké dárečky dávat)? Děkuji za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslim, ze nejvhodnejsi doba (podle me) asi bude v dobe pred obedem, takova ta cast proslovu atp. Tam by se to dalo pekne zakomponovat :-) Ale urcite se najdou i jine prilezitosti, ktere me v tuto chvili nenapadly :-)
Odpovědět
My budeme davat po obradu, pred hostinou kdyz budou vsichni usazeni a my budeme dekovat vsem a posleze rodicum, jsem utajena nevesta, takze to jinak nejde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kuratko90 To je pravda po proslovu tatínka by to byla asi nejvhodnější příležitost - budou všichni usazení a v klidu :-) Akorát nevím, co u toho budu říkat (teda věděla bych), ale už teď vím, že nebudu schopná to říct, jak budu dojatá. Jsem hrozná citlivka. Takže si nedělám iluze, že to bude bez emocí. Přemýšlím, jestli by nebylo lepší, kdyby po proslovu tatínka "zasáhl" družba, a řekl něco v tom smyslu, že si ještě novomanželé připravili pro rodiče dárečky a že teď je ideální doba jim je předat. Já nevím :-D To bude drama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka_12 Jo, i to je moznost :-) Nebo na zaver udelat takovou tu dekovaci vsuvku, kdy bys chtela podekovat jmenovite tomu za to a za to a dat mu za to na pamatku takovou a takovou drobnost :-) Nebo to dekovani prenechat na v te dobe uz manzela :-) Je jedno, jestli budes dekovat ty, nebo on a pokud to zvladne rict lepe, tak o to to bude pro tebe lepsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je fakt, nechám to na manželovi, ten je takovej suverén - i když si myslím, že bude mít taky před tolika lidmi trému... Ale pořád na tom bude určitě psychicky líp než já :-) Děkuju moc za radu :-)
Odpovědět
@kacenka_12 jsem na tom podobně co se emocí týče, tak nějak už uvažuju za co vše budu děkovat a pokaždé mám na krajíčku, takže ve chvíli kdy to bude na ostro to bez slz určitě nezvládnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No právě!!!!!!! Proto radši děkovat nebudu - přítel už odsouhlasil, že to vezme za mě :-) Já brečím už když si představím, jak tancuju s taťkou při "tanci s tatínkem" - a bude nám u toho hrát "Říkej mi táto". Nebo i u cizích videí ze svatby. Nejhorší na tom je, že si neporučíš... Ale to mám po taťkovi. Ten říká, že tu svatbu psychicky nedá, že ho bude muset mamka podpírat, ať mě povede k oltáři :-D Takže pak nemám být citlivka :-D :-D :-D
Odpovědět
@kacenka_12 :-D :-D ja to beru tak, že to k tomu přece jen patří, tak si pobrečíme :-D přítel právě není zrovna společenský typ takže proslov a děkovná řeč je na mě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to tě lituju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že nejlepší doba je na začátku před obědem :-) Říkám jak to bývá, abych třeba poradil :-) Na naší svatbě měl proslov svědek a my jsme už jen koukali, protože jsme měli na sobě prostěradlo kvůli polívce jak se jí s děravou lžičkou :-))))))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my máme stejné dárečky pro rodiče :D My je budeme rozdávat při předávání nevěsty u nás doma (před obřadem). Nebude tam tolik lidí jako u obřadu nebo u hostiny ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Kde to prosím vyrábí? Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
také budeme předávat u nás doma, jak si pro mě ženich s rodiči dojedou!pro mě je to soukromá, dojemná zálěžitost..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já sama ještě nevím😃jestli doma nebo před obědem,ale spíš doma....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?